Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din Cugir a furat mașina unui prieten. Fără permis, a provocat un accident și s-a dus la discotecă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir au întocmit dosar penal unui tânăr care a furat autoturismul unui prieten şi, fără a poseda permis, l-a condus prin Cugir şi a provocat un accident fără victime.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 1 Decembrie 2013, la orele 20.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au observat, în parcarea unui hotel de pe strada  Al. Sahia din oraş, un autoturism care prezenta, în partea din spate, urmele unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara aceleași, G.G.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce se afla într-un local public din oraş, a sustras cheia de contact a unui autoturism ce-i aparţine unui prieten, autoturism pe care l-a condus pe străzile din Cugir, fără a poseda permis de conducere.

În timp ce parca autoturismul în parcarea hotelului de pe strada Al Sahia, tânărul a avariat un autoturism parcat (cel identificat ulterior de către poliţişti) după care a părăsit locul accidentului.

G.G.I. a fost identificat de către poliţişti în incinta unei discoteci din Cugir iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea