Un tânăr din Cugir a furat mașina unui prieten. Fără permis, a provocat un accident și s-a dus la discotecă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţiştii din Cugir au întocmit dosar penal unui tânăr care a furat autoturismul unui prieten şi, fără a poseda permis, l-a condus prin Cugir şi a provocat un accident fără victime.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 1 Decembrie 2013, la orele 20.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au observat, în parcarea unui hotel de pe strada  Al. Sahia din oraş, un autoturism care prezenta, în partea din spate, urmele unui accident rutier.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara aceleași, G.G.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce se afla într-un local public din oraş, a sustras cheia de contact a unui autoturism ce-i aparţine unui prieten, autoturism pe care l-a condus pe străzile din Cugir, fără a poseda permis de conducere.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În timp ce parca autoturismul în parcarea hotelului de pe strada Al Sahia, tânărul a avariat un autoturism parcat (cel identificat ulterior de către poliţişti) după care a părăsit locul accidentului.

G.G.I. a fost identificat de către poliţişti în incinta unei discoteci din Cugir iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

cugir 2 decembrie 2013 at 22:50

cate hoteluri si cate discoteci sunt in cugir?

marius 3 decembrie 2013 at 12:27

„Cugir” a naibii de multeee :))))))) Cred ca le-a fost destul de greu pana sa gaseasca hotelul si discoteca respectiva :)))) vaiii

Comentariile sunt oprite