Un tânăr din Cluj Napoca a fost găsit, decedat, în camera unei pensiuni din Alba Iulia. Suspiciune de sinucidere în urma unei decepții sentimentale

Cadavrului unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cluj Napoca, a fost ridicat, vineri, de medicii legiști din Alba Iulia, din camera unei pensiuni. Se va efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor exacte care au dus la decesul acestuia, însă din primele cercetări rezultă că ar fi vorba despre o sinucidere.

Clujeanul s-a cazat în această săptămână la pensiune iar personalul de aici a observat, vineri, că acesta nu a mai ieșit din camera de 2 zile. În momentul în care angajații s-au uitat prin geamul de la balcon, l-au observat pe tânăr prăbușit în mijlocul camerei, astfel că au sunat la 112.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a găsit lângă el mai multe ambalaje goale de medicamente și urme de consum de alcool. În plus, la verificarea telefonului s-a depistat faptul că a trimis unei persoane mai multe mesaje în care își exprima intenția de a se sinucide.

Potrivit IPJ Alba, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...