Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un tânăr din Alba Iulia a prădat un magazin din oraș, în două nopți și a sustras mai multe bunuri: A fost reținut pentru furt calificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Alba Iulia a prădat un magazin din oraș, în două nopți și a sustras mai multe bunuri. A fost reținut de polițiști pentru furt calificat.

La data de 22 septembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din carul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 septembrie 2023, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unei societăți comerciale din Alba Iulia, iar din interiorul acesteia ar fi sustras un monitor, un telefon mobil și cheile de la garajul situat în spatele clădirii.

Ulterior, în seara zilei 17 septembrie, tânărul ar fi pătruns, din nou, în incinta aceleiași societăți comerciale, fără a sustrage bunuri.

Pentru documentarea activității sale infracționale, polițiștii i-au percheziționat domiciliul. Ulterior, acesta a fost reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Administratorul judiciar cere în instanță anularea antecontractului prin care Ovidiu Jidveian a scos din firmă 6 milioane de euro Administratorul judiciar al societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, firmă implicată într-un scandal imobiliar uriaș, solicită în justiție anularea unui antecontract de vânzare-cumpărare încheiat de fostul administrator, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea