Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un tânăr de doar 15 ani, BĂUT și pe o trotinetă electrică, s-a accidentat după ce a căzut cu ea. Poliția l-a amendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de doar 15 ani, BĂUT și pe o trotinetă electrică, s-a accidentat după ce a căzut cu ea. Poliția l-a amendat

Un adolescent de 15 ani s-a accidentat în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică, pe o stradă din Arad, iar martorii au solicitat un echipaj de poliție după ce au realizat că minorul era băut.

Accidentul a avut loc pe o arteră intens circulată din oraş – Calea Aurel Vlaicu, unde băiatul a pierdut controlul trotinetei şi s-a răsturnat pe asfalt, suferind răni.

„La faţa locului a fost găsit un minor de 15 ani, din Arad, care, fiind sub influenţa alcoolului, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de carosabil. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Adolescentul a primit îngrijiri medicale la spital, fără să fie internat.

El a fost amendat de poliţişti cu suma de 580 de lei pentru conducerea unei trotinete fără cască de protecţie şi sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea