Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr de 28 de ani, a jefuit un bărbat din Alba Iulia. Acesta a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Alba Iulia au reţinut un tânăr ce este bănuit de tâlhărie. Acesta l-ar fi deposedat, prin violenţă, de mai multe bijuterii și bani, pe un bărbat din municipiu.

La data de 14 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 28 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu, ce este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie.

Se pare că, în noaptea de 09/10 noiembrie 2019, bănuitul, în timp ce se afla la locuința persoanei vătămate, un bărbat de 42 de ani, din municipiu, l-ar fi agresat fizic, după care i-ar fi sustras bijuterii din aur, 300 de lei și 200 de euro.

In cursul zilei de azi, 15 noiembrie 2019, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea