Rămâi conectat

Actualitate

Un student român, a primit 50 de amenzi de parcare, deși nu are mașină sau permis: Cum s-a întâmplat

Ziarul Unirea

Publicat

în


Un student român, a primit 50 de amenzi de parcare, deși nu are mașină sau permis: Cum s-a întâmplat

Un student român din Marea Britanie s-a trezit cu peste 50 de amenzi de circulație, deși nici măcar nu deține o mașină sau permis de conducere.

Daniel Popescu, 19 ani, că a rămas șocat în urmă cu două săptămâni când a deschis cutia poștală și a descoperit mai mult de 50 de amenzi pentru un Volkswagen Golf parcat ilegal, în condițiile în care el nici nu deține un permis de conducere, potrivit Ipswich Star.

“Cutia de scrisori era plină și eram curios ce se afla înauntru. Am fost șocat de ce am găsit și m-am gândit imediat că e vorba de o greșeală. Dar adresa era cea corectă, inclusiv numărul apartamentului”, a povestit Daniel Popescu, care s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu șase luni pentru a studia la Universitatea din Suffolk.

Acesta a contactat Agenția de Licențiere pentru Șoferi și Vehicule din Marea Britanie, care investighează acum posibilitatea ca Daniel să fi fost victima unui furt de identitate. Dar în ciuda anchetei, tânărul spune că nu a fost luată nicio măsură în privința amenzilor.

“Primesc tot mai multe scrisori în care sunt amenințat că voi fi chemat în instanță dacă nu plătesc amenzile. Oamenii aceștia ar putea avea acces la datele mele bancare și ar putea lua chiar un împrumut în numele meu. Dacă cineva a mers atât de departe încât a cumpărat o mașină folosindu-se de numele meu, atunci e clar că au acces la toate datele personale”, a mai spus Daniel.

Autoritățile din Ipswich au confirmat că încearcă să găsească o soluție pentru problema lui Daniel, însă nu au putut stabili încă dacă amenzile au fost acordate dintr-o eroare.

sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea