Un student din Blaj oferă GRATUIT asistență tehnică tuturor profesorilor, elevilor si părinților care încă nu se descurcă sau care întâmpină probleme în folosirea platformelor de comunicare

Lucian-Mihai Ciugudean este un student din Blaj care oferă GRATUIT asistență tehnică tuturor profesorilor, elevilor si părinților care încă nu se descurcă sau care întâmpină probleme în folosirea platformelor Microsoft Teams, Zoom sau altele.

ELIT

Lucian este student al Universității Tehnice din Cluj Napoca și are o bogată activitate de voluntariat, fiind implicat, de-a lungul timpului, în diverse proiecte, atât la nivelul municipiului Blaj, cât și în activități naționale. Cei care doresc să beneficieze de suportul tehnic al tânărului student blăjean o pot face scriindu-i pe Facebook sau pe Whatsapp, la numărul de telefon 0725-484.490, oricând întâmpină o problemă căreia nu îi pot da de cap.

„Trăim vremuri grele din toate puctele de vedere, iar asta a dat peste cap toate domenile. În contextul sistemului de invătământ, care oricum este depășit de situație în momentul ăsta, copiii și profesorii sunt nevoiți sa folosească platforme online pentru a face ore, pentru a da teste și pentru a face pregătiri pentru examenele care urmează. Probabil, până în momentul de față, mulți dintre cei care au posibilitatea de a participa online la ore sau de a susține ore au folosit platformele existente cu succes.

Vreau să ofer suport tehnic tuturor profesorilor, elevilor si părinților care incă nu se descurcă sau care întâmpină probleme in folosirea platformelor Microsoft Teams, Zoom sau altele. Îmi puteti scrie pe Facebook sau pe Whatsapp, la numărul de telefon: 0725-484.490, oricând aveți o problemă căreia nu îi puteți da de cap. O să încerc să vă ajut cu drag, pas cu pas, astfel încât să vă fie ușor să rezolvați aceste probleme singuri, dacă o să vă mai loviți de ele pe viitor.

Știu că este mai greu să iti găsești motivatie de a face scoală de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru că și eu trec prin asta, dar trebuie să ne adaptăm, pe cât posibil, și să nu lăsăm izolarea la domiciliu să ne oprească din a înainta cu studiile”, ne-a declarat Lucian Mihai Ciugudean, student al Universității Tehnice din Cluj Napoca.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...