Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un şofer din Alba Iulia s-a împotmolit cu maşina de teren în mijlocul râului Ampoi. A vrut să îşi impresioneze prietena

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a fost solicitat duminică, în jurul orelelor 22.00, prin apelul de urgenţă 112, să intervină pentru scoaterea din  râul Ampoi, zona Bărăbanţ, a unui şofer care a ajuns cu maşina de teren în mijlocul apei.

Potrivit ISU Alba, apelul telefonic a fost făcut de către o tânără, care a susţinut că este singură în maşina împotmolită în albia râului. Până când echipajul SMURD şi pompierii Detaşamentului Alba Iulia au ajuns la locul indicat, tânăra era afară din autoturismul marca Nissan X-Trail, pe mal, teafără şi nevătămată, poate puţin umedă. Aceasta a refuzat trensportul la spital, iar echipajul de interevenţie a revenit la bază, după ce în prealabil s-a asigurat că starea de sănătate a fetei este bună.

Potrivit IPJ Alba, care a trimis aseară un echipaj de poliţie la locul evenimentului, la volanul autoturismului de teren s-a alfat T.S.D., un tânăr de 23 de ani din Alba Iulia care s-a aventurat, nu pentru prima dată, să traverseze râul Ampoi, ca să scurteze drumul şi să o impresionez probabil pe tânăra cu care se afla în maşină în acel moment. Debitul râului fiind mai mare decât de obicei, Nissan-ul X-Trail a derapat, rămânând blocat în mijlocul apei. În aceste condiţii, fata s-a panicat şi a sunat la 112.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea