Un pieton beat a tamponat o mașină parcată pe o stradă din Alba Iulia. Autoturismul a rămas fără lunetă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un tânăr de 19 ani, fiind sub influenţa alcoolului, a distrus luneta unui autoturism. Poliţiştii l-au identificat imediat.

Potrivit IPJ Alba, azi-noapte, “la orele 01.12, Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că luneta unui autoturism parcat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia, a fost distrusă de către un tânăr.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În zonă, s-a deplasat imediat, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar în apropierea locaţiei indicată de reclamant, a fost identificat D.F.D., de 19 ani, din Abrud, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia şi care, fiind într-o avansată stare de ebrietate a lovit cu pumnul luneta autoturismului parcat, distrugându-l.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Faţă de D.F.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253 Cod Penal.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

john doe 25 februarie 2014 at 11:15

grozav articol prietene….. maine scrii panegirice !
scrie si de coruptia din alba,fa un reportaj si despre medrea mare director la electrica,gangavul care n-a muncit o zi in viata. jurnalisti…

Comentariile sunt oprite