Un nou medic primar pneumolog la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni

Un nou medic primar pneumolog la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni.

În urma discuţiilor avute cu economistul Constantin Bar – managerul Spitalului de Boli Cronice Cîmpeni – echipa medicală a acestei unităţi din „Capitala Ţării Moţilor” se va mări de la începutul lunii viitoare cu încă un specialist: doctorul Ionel Circo, medic primar pneumolog. Conform informaţiilor oferite de manager, doctorul Circo va oferi servicii de pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni, având aproape 40 de ani de experienţă în medicină, după ce a absolvit Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca.

În cariera sa de medic, acesta s-a perfecţionat cu studii postuniversitare la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, studii postuniversitare cu specializări în pneumologie, studii universitare de masterat la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, fiind autor al unor lucrări ştiinţifice în domeniul bolilor pulmonare.

De-a lungul timpului, Ionel Circo a fost doctor de medicină generală, medic specialist, iar din 1992 este medic primar, muncind o perioadă foarte lungă de timp la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad, unde a îndeplinit mai multe funcţii: medic-director, director medical, director general şi manager.

Din 1 noiembrie, acesta lucrează la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni, această unitate fiind împărţită pe două secţii, în care funcţionează 3 specialităţi – neurologie, medicină internă şi pneumologie – cu 87 de paturi grupate astfel: 30 de paturi în Secţia Boli Cronice; 55 de paturi în Secţia Pneumologie – TBC, din care 25 paturi pentru TBC; două paturi pentru spitalizarea de zi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...