Rămâi conectat

Politică Administrație

Un nou medic primar pneumolog la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un nou medic primar pneumolog la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni.

În urma discuţiilor avute cu economistul Constantin Bar – managerul Spitalului de Boli Cronice Cîmpeni – echipa medicală a acestei unităţi din „Capitala Ţării Moţilor” se va mări de la începutul lunii viitoare cu încă un specialist: doctorul Ionel Circo, medic primar pneumolog. Conform informaţiilor oferite de manager, doctorul Circo va oferi servicii de pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni, având aproape 40 de ani de experienţă în medicină, după ce a absolvit Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca.

În cariera sa de medic, acesta s-a perfecţionat cu studii postuniversitare la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, studii postuniversitare cu specializări în pneumologie, studii universitare de masterat la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, fiind autor al unor lucrări ştiinţifice în domeniul bolilor pulmonare.

De-a lungul timpului, Ionel Circo a fost doctor de medicină generală, medic specialist, iar din 1992 este medic primar, muncind o perioadă foarte lungă de timp la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad, unde a îndeplinit mai multe funcţii: medic-director, director medical, director general şi manager.

Din 1 noiembrie, acesta lucrează la Spitalul de Boli Cronice Cîmpeni, această unitate fiind împărţită pe două secţii, în care funcţionează 3 specialităţi – neurologie, medicină internă şi pneumologie – cu 87 de paturi grupate astfel: 30 de paturi în Secţia Boli Cronice; 55 de paturi în Secţia Pneumologie – TBC, din care 25 paturi pentru TBC; două paturi pentru spitalizarea de zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea