Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un nou caz de COVID-19 la Cugir: Un bărbat de 60 de ani, contact direct cu un caz pozitiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat la Cugir ieri. Este vorba despre un bărbat, contact de caz pozitiv, care se afla izolat la domiciliu.

Bărbatul de 60 de ani, este contact direct cu fiul de 30 de ani, confirmat și el pozitiv cu noul coronavirus și internat la spitalul din Blaj. Al doilea fiu al bărbatului este și el suspect, fiind în derulare o anchetă epidemiologică.

La data ultimei raportări a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Cugir , din data de 1 mai, la nivelul localității au fost confirmate 28 de persoane infectate cu coronavirus COVID-19, din care 11 s-au vindecat.

Până în momentul de față, la nivelul Spitalului Orășenesc Cugir au fost recoltate 203 probe de la populație, personal medical și organe de ordine publică.

58 de persoane, care fac parte din 22 familii se află în izolare la domiciliu, fiind contacte directe ale celor confirmați cu Covid-19. De la începutul Stării de Urgență și până în momentul de față, au ieșit din izolare 267 persoane (107 familii).

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, astăzi, marți, 5 mai 2020, în județul Alba s-au înregistrat 2 noi cazuri de infectare cu Covid-19. Numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 213 persoane confirmate pozitiv, 147 persoane vindecate și 11 decese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea