Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un nou beneficiu pentru bugetari: Ce DECONTĂRI vor mai primi

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou beneficiu pentru bugetari: Ce DECONTĂRI vor mai primi

În senat, s-a adoptat tacit un proiect de lege prin care angajații din administrația locală vor beneficia de încă un serviciu decontat, și anume naveta, dacă aceștia au domiciliul diferit de localitatea unde e locul de muncă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale „Administrație” din aparatul propriu al primării (n.r. – primăriilor) și consilii (n.r. – consiliilor) locale din mediul rural, din instituțiile și serviciile publice de interes local din subordinea acestora, posibilitatea decontării contravalorii cheltuielilor de deplasare pentru transportul între localitatea în care angajații își au domiciliul și localitatea unde se află locul de muncă al acestora se stabilește prin o hotărâre a consiliului local”, se notează în proiect de lege depus de aleșii Puterii.

Detaliile privind posibilele limite ale deconturilor ar urma să fie stabilite de fiecare instituție în parte, iar normele metodologice ar urma să fie stabilite printr-o hotărâre de Guvern. Ultimul cuvânt îl va avea Camera Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea