Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un medic șef de URGENȚE, răpus de Coronavirus, la doar 48 de ani. ,,Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat, cu tristețe, decesul unui medic șef, după pierderea luptei sale cu virusului pandemic.

,,Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viața sa, un om care aștepta să se repună pe picioare pentru a-și continua misiunea vieții ei, de a salva alți oameni.

Mioara Neagu, medic de urgență, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viață, extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit.

În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani.

Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, “ne-a spus” să ne protejăm.

Așa vom face Mioara!
Drum lin către Cer!”

Acestea au fost cuvintele celor de la Departamentul pentru Situații de Urgență, îndoliați de această pierdere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea