Rămâi conectat

Economie

Un lider PSD confirmă avertismentele liberalilor: ”Situația reală a României: Dezastru la nivel național”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un lider PSD confirmă avertismentele liberalilor: ”Situația reală a României: Dezastru la nivel național”

Apelul făcut de liberali, în frunte cu Florin Cîțu, care au avertizat că PSD este aproape să genereze un colaps financiar național, este confirmat din interiorul partidului social-democrat. „Dezastrul care este la guvernare se resimte la nivel național, au distrus bugetele. Dacă vreți, facem toată istoria, începând cu domnul Dragnea, care ne-a spus că ne dă bani, dar ne-a luat. Ne-a mințit, specific oamenilor ticăloși.”

Robert Negoiță a mai declarat că Dragnea – Dăncilă au luat banii primarilor.

„Cât de ticălos să fii să faci asta după ce s-a anunțat prin comunicate, prin facebook, pe toate paginile?”, a declarat Robert Negoiță la Antena 3.

„La guvernare este multă incompetența. Liviu Dragnea a distrus acest partid, a schimbat orice tip de lider care ar fi putut să gândească ceva. Dragnea a distrus PSD!” , a mai spus acesta.

Guvernul a mințit primarii cu nerușinare

„Nu cerem nimic altceva decât să nea dea banii înapoi. Banii care ne-au fost luați. Atunci când s-a făcut reducere pe impozitul pe venit de la 16 la 10% noi am fost mințiți cu nerușinare că este relaxare fiscală. Nu a fost nicio relaxare fiscală pentru că în timp ce a scăzut această taxa, au crescut alte contribuțîi astfel încât banii de la bugetul local s-au dus la bugetul central. Că să fie treaba clară, cetățenii nu au rămas cu un leu. Ne-au mințit. Noi nu facem altceva decât să ne cerem banii înapoi, cei pe care ii aveam înainte”, a spus Primarul Sectorului 3.

Robert Negoiță a oferit detalii în cifre despre situația primăriilor conduse de PSD.

„PSD are 60% din primarii de municipii. Știți care e problema, astăzi? Că 40 și ceva la sută sunt la primul mandat, cu bugetele distruse, pentru că niciun guvern nu și-a permis să distugă administația locală din perspectiva bugetelor așa cum a făcut actualul guvern.”

surse: evz.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro

Unirea Ziarul

Publicat

în

Datoria externă a României a EXPLODAT în luna ianuarie 2024: A crescut cu 4,314 miliarde euro Datoria externă totală a crescut, în ianuarie 2024, cu 4,314 miliarde euro, până la 173,126 miliarde euro, iar deficitul de cont curent s-a majorat cu 78,7%, la 1,358 miliarde euro, informează vineri Banca Naţională a României printr-un comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea