Rămâi conectat
Gabriel Pleșa - La Mulți Ani!

Ştirea zilei

”Un joc politic mizerabil”: Kelemen Hunor, președintele UDMR condamnă decizia Austriei de a vota împotriva aderării României la Schengen

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

”Un joc politic mizerabil”: Kelemen Hunor, președintele UDMR condamnă decizia Austriei de a vota împotriva aderării României la Schengen

„Astăzi, Consiliul miniștrilor europeni de Justiție și Afaceri Interne (JAI) a respins aderarea României la spațiul Schengen.

Veto-ul Austriei este o atitudine incorectă, imorală, lipsită de argumente solide, arătând un joc politic mizerabil. Da, este o decizie mizerabilă împotriva fiecărui cetățean român, împotriva tuturor comunităților din România, împotriva bunului simț, împotriva legilor care guvernează libertatea de mișcare în interiorul Uniunii Europene. România, de 11 ani, îndeplinește toate criteriile de aderare la spațiul Schengen, are susținerea tuturor statelor membre iar Austria, prin această decizie ipocrită, arată încă o dată că regulile și valorile comune pot fi încălcate în picioare.

Elit - Gustul Desăvârșit

România va continua să lupte pentru acest drept, trebuie să facă acest lucru demn, curajos, fără niciun compromis și fără a ceda la șantajul mizerabil din partea Austriei.

În aceste vremuri grele și complicate trebuie întărită solidaritatea europeană și nu excluderea. Nu numai România are nevoie de această solidaritate, ci întreaga Uniune Europeană”, a transmis Kelemen Hunor.

 

sursa: stiripesurse.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI: Ce zodii vor face bani mulți în noul an și cine va evolua în carieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI: Ce zodii vor face bani mulți în noul an și cine va evolua în carieră

Anul 2023 vine cu multe speranțe şi aşteptări, unele zodii vor fi favorizate pe plan profesional şi financiar, altele, în schimb, fie vor avea perioade mai proaste în acest an, fie vor avea un an lipsit de evenimente majore.

Cariera şi Banii sunt două dintre domeniile vieţii care joacă un rol foarte important în viaţa fiecăruia dintre noi. Prin urmare, informaţiile oferite de astrologie în ceea ce priveşte profesia, cariera şi banii, ocupă un loc special în Horoscopul anului 2023.

Citește și: Horoscop 2023 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Horoscopul Carierei şi Banilor 2023 vă oferă previziunile astrologice pentru fiecare zodie în anul 2023 în ceea ce priveşte cariera, serviciul şi situaţia financiară.

Elit - Gustul Desăvârșit

Previziunile astrologice se focalizează asupra Caselor astrologice care ne oferă informaţii despre cele două zone din viaţa noastră, Casa a 2-a, Casa a 8-a, Casa a 6-a şi Casa a 10-a. În funcţie de planetele care sunt prezente în aceste Case, fiecare zodie va întâmpina diferite evenimente de viaţă şi va avea diferite tendinţe comportamentale, scrie semnificații.ro

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Berbec

Abilitatea ta de a veni cu idei noi și provocatoare se va dovedi a fi atuul anului. Negocieri la locul de muncă, precum și maniera de a rezolva aproape orice problemă vor face ca fiecare nivel al carierei să fie încununat de succes anul care vine. Îți vei îndeplini obiectivele fără prea multe bătăi de cap. Dacă ești în căutarea unei noi oportunități profesionale, în primele luni cu siguranță va apărea ceva pe gustul tău.

Pe lângă asta, dacă aștepți un răspuns de multă vreme, ai toate șansele să-l primești tot în prima parte a anului și aproape sigur va fi de bun augur. Însă, există și un însă, progresul făcut pare să nu mai aibă aceeși intensitate în august și septembrie. Ai șanse chiar să derapezi puțin față de activitatea obișnuita. Aceasta se va întâmpla fiindcă vei fi implicat în foarte multe proiecte, încât nu vei reuși să te împarți foarte bine peste tot. Câteva săptămâni sau chiar luni în această stare și vei vedea că nu ești nici pe departe invincibil. Legat de acest aspect, workaholicii se gândesc serios să se apuce să meargă la sală pentru a scăpa de oboseala psihică.

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Taur 

Așa cum am spus și la început, vei da dovadă de un nivel extraordinar de creativitate în 2023, atât în viața de zi cu zi, cât și la locul de muncă. Și normal, acestea vor avea un impact semnificativ asupra viitorului pe termen mediu și lung. Recunoașterea din partea superiorilor va apărea spre sfârșitul iernii, exact când zăpada începe să se topească iar tu începi să te simți din ce în ce mai bine. Cei care sunt născuți în primele 10 zile ale zodiei vor avea parte de o schimbare de job, benefică și cât se poate de binevenită. Noile posibilități de business pot deveni foarte ușor realitate anul acesta iar semnăturile de care ai nevoie nu se vor lăsa așteptate.

Citește și:Horoscop CHINEZESC 2023. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț – Anul Iepurelui de Apă

Până aici, totul pare să fie cât se poate de roz. Însă, pentru a elimina din calea ta către succes orice potențială problemă, încearcă să nu te bagi în discuții care nu-și au rostul la locul de muncă și evită bârfele cât poți de mult. Vor exista perioade în care vei simți că ești presat din foarte multe părți, însă trebuie să faci față acestora, ele având capacitatea să-ți reducă semnificativ șansele de a-ți duce planurile la bun sfârșit. Șansele de promovare apar în special în lunile aprilie și mai. Luna august pare să aducă puțină dezamăgire la locul de muncă și asta se răsfrânge și asupra vieții de zi cu zi. Nu știu cum vei ieși din această situație, însă cu siguranță o vei face; n-ai de ales.

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Gemeni

Anul 2023 pare să nu fie unul perfect pentru tine din punct de vedere carieristic. Conform astrogramei, se pare că vei avea de rezolvat probleme destul de mari legate de job. Din fericire, planetele îți vor injecta o doză mare de optimism, care te va ajuta enorm. Și dacă nu, vei avea destule oportunități de a schimba radical ceea ce faci acum.

Până în noiembrie, lucrurile par că se îndreaptă, ba chiar se îmbunătățesc. Asta ar fi perioada perfecta pentru a lansa noi oportunități de afaceri. La locul de muncă vei întâmpina o competiție acerbă între colegi, așa că fii mai atent la ceea ce vorbești și mai ales la modul în care îți formulezi criticile. E recomandat să te relaxezi înainte să spui sau să faci ceva în această privință, pentru a nu risca să cazi în penibil și chiar să-ți faci inutil dușmani. Afacerile s-ar putea să nu țină cu tine, fie din cauza lipsei de informații și detalii, fie e ghinion pur.

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Rac 

La locul de muncă vei depune eforturi susținute, în vederea confirmării oportunității primite. Astrele te vor influența în direcția creativității și de aceea progresul pe care-l vei face va fi unul atât de ordin intelectual, cât și material. Dacă ai un proiect de business în derulare sau aștepți confirmarea unor creditori, până la jumătatea anului trebuie să acționezi, totul fiind în favoarea ta.

Tot ce trebuie să faci e să te concentrezi puternic asupra lucrurilor pe care le ai de făcut și să fii atent la orice situație pe care o poți aduce în favoarea ta. Oportunitățile nu există, ci sunt așa fiindca le dăm noi însemnătate. În 2023 se va întâmpla ceva ce aștepți de multă vreme. Datorită siguranței de sine, precum și nivelului înalt de încredere de care beneficiezi din partea superiorilor tăi, ți se va da ocazia să-ți exersezi calitățile de team leader. O serie de feedback-uri pozitive din partea managerului tău direct te vor aduce în zona de confort de care ai atâta nevoie pentru a fi productiv 100%.

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Leu

Influențele astrale îți dau posibilitatea de a întâlni persoane extraordinare în 2023, în special în mediul în care lucrezi. De fapt, pe tot parcursul anului viitor îți vei rezolva disensiunile cu care te-ai obișnuit aproape; și aici îți vei da seama că mulți oameni nu sunt ceea ce vor să pară. După aceasta, vei vedea cu șarmul tău, dar și nivelul de atracție pe care-l vei manifesta față de ceilalți vor fi mult mai accentuate. La începutul anului aproape că vei fi copleșit de nivelul enorm de lucruri care trebuie rezolvate.

Dar asta nu e o problemă, fiindcă leii au știut mereu cum să-și organizeze timpul, în așa fel încât să-și ducă treburile mereu la bun sfârșit. Vei fi apreciat și recompensat pentru tot ceea ce faci mai repede decât crezi. Dacă te gândești, totuși, să-ți schimbi locul de muncă, se poate să schimbi orașul sau chiar țara. Dacă ești confuz în această direcție, sigur ai pe cineva care să-ți fie alături. Puterea ta de a comunica e la fel de puternică și în aceste circumstanțe, așa că nu vei pierde foarte mult timp până să ajungi la o concluzie.

Horoscop CARIERĂ și BANI 2023 – Fecioara

Viața profesională are toate șansele să fie în centrul atenției pe tot parcursul anului pentru tine. Astrele vor face ca munca pe care ai depus-o până acum să fie recunoscută, dar vor da și posibilitatea de transfirmare radicală a oricărei activități pe care vrei s-o derulezi. Tu și partenerul tău veți depune de două ori mai mult efort pentru a putea obține rezultatele pe care le doriți. Astrele îți înlesnesc calea către întâlniri de succes cu clienți sau persoane de pe urma cărora vei avea multe de câștigat. Cei care au propriile afaceri nu trebuie să-și facă foarte multe griji pentru anul următor. Lucrurile par să se stabilizeze iar oamenii vor începe să-și dea seama că viața merită traită și pe timp de criză.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Balanța

Vei fi fericit să descoperi că eforturile pe care le-ai depus în 2012 vor da roade începând cu primele luni ale lui 2023. Ai toate șansele ca veniturile să-ți crească destul de mult, asta în timp ce toată lumea îți va recunoaște contribuția adusă aproape peste tot pe unde ai fost. Oricare ar fi activitatea pe care o ai în fiecare zi, mulțumitoare sau nu, nu dispera, fiindcă oportunitățile vor apărea exact atunci când e nevoie de ele.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Scorpion 

Viața ta profesională va atinge un nivel nesperat în anul care bate la ușă. Eforturile pe care le-ai depus în vederea aprobării unei idei sau a unui proiect de suflet sunt răsplătite în prima parte a lui 2023; exact atunci când voiai să lași totul baltă și să te apuci de alte lucruri. Deși colegii mereu au crezut în tine, aveai nevoie mult mai mult de recunoașterea superiorilor. Iar când acestea au ajuns la urechile tale, a fost momentul perfect pentru a-ți demonstra abilitățile în vederea, atât a ducerii la bun sfârșit a ceea ce ai început, cât și a explorării unor noi domenii de activitate, care par să aducă roade mai repede decât te aștepți.

Atenție, nu trebuie să te afunzi prea mult în ceea ce tu vezi ca fiind salvarea. La fel cum tu ai primit aprobare și recunoaștere pentru ceea ce vrei să faci, trebuie să fii deschis și la propunerile celorlalți și astfel să aduni tot ce e bun din echipă. Dacă ne referim la situația financiară, aceasta va rămâne la fel în linii mari, dar datorită acestor schimbări, vei avea parte de niște bonusuri destul de stufoase, care vor veni la momentul potrivit.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Săgetător

Deși progresele pe care le vei face vor fi cât se poate de benefice, perioada melancolică referitoare la locul de muncă se va prelungi și anul viitor. Cu toate astea, vei fi recompensat pe măsură pentru tot aportul adus la bunul mers al lucrurilor. În plus, pe parcursul anului viitor vei avea parte de beneficii enorme, pe care le așteptai de ceva vreme.

Aici nu e vorba de bani, ci de o latură a jobului care ține de creativitate sau cercetare. Îți vei găsi o rațiune a existenței în proiectele pe care le vei demara și nu vei face nici un pas înapoi până la descoperirea pe care ți-o dorești atât de mult. Pe lângă valoarea pe care o vei aduce la locul de muncă, va veni, desigur, și recunoașterea din partea superiorilor. La firea plicticoasă pe care o ai, feedback-urile pozitive sunt exact lucrurile de care ai nevoie pentru a fi motivat.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Capricorn

Datorită alinierii planetelor, e foarte posibil să-ți reîmprospătezi aptitudinile de bază la locul de muncă în 2023. Capacitatea ta de a rezona, precum și realismul îți vor fi aliați puternici în drumul tău către succes. O relație reciprocă de respect va apărea între tine și colaboratorii tăi.

La început vei crede că a comunica eficient nu e chiar un atu pe care îl ai, însă pe măsură ce vei înainta în an, vei realiza că acest aspect e unul la care chiar te pricepi, doar că până acum nu ți s-a dat oportunitatea cu adevărat să demonstrezi asta. Datorită poziționării planetelor, vei reuși să-ți duci planurile la bun sfârșit foarte ușor. Deși vei fi copleștit la un moment dat de cantitatea de muncă, vei găsi resursa necesară care să te facă să treci ușor peste orice problemă.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Vărsător

În 2023, vei găsi noi oportunități de carieră sau cel puțin vei demara o serie de proiecte de suflet, care se pot transforma foarte ușor într-o carieră. Indiferent care va fi aceasta, va trece prin multe schimbări, la capătul cărora va trebui să te decizi asupra acțiunilor pe care trebuie să le iei pe termen mediu și lung. Poți beneficia și de pe urma unor activități de freelance, doar dacă te decizi să te lansezi pe drumul acesta, având în vedere constantele destul de mari ce vin odată cu astfel de activități.

Adaptabilitatea pare să fie caracteristica ta principală, așa că te vei descurca de minune, în orice situație te vei găsi. Vei continua să primeși suport din toate părțile în vederea realizării scopurilor pe care ți le-ai propus, iar asta te va ajuta foarte mult în viața de zi cu zi. Problemele cu banii rămân, însă sunt doar apă de ploaie. Vei vedea că în a doua parte a anului, multe se vor schimba, iar situația financiară va fi un punct major al acestor puncte de răscruce.

Horoscop 2023 CARIERĂ și BANI – Pești

Dacă pe plan spiritual 2023 nu aduce mari împliniri, lucrurile stau cu totul altfel în ceea ce privește oportunitățile carieristice.

Echilibrul perfect dintre eforturile imense pe care le-ai depus și perseverența acerbă de care ai dat dovadă va reprezenta rețeta perfectă pentru a avansa sau chiar schimba jobul actual cu unul mai bun. La un moment dat, la jumătatea anului, vei fi nevoit să accepți o reducere a profitului, dar doar pentru o perioadă scurtă. Nu-ți face griji, fiindcă va fi înspre bine, veniturile crescând considerabil până la sfârșitul anului.

Sursa: semnificatii.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Horoscop 2023, previziunile anului, pentru fiecare zodie. Ce spun astrele despre dragoste, bani, sănătate și carieră

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Horoscop 2023 pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Anul 2023 suscită numeroase întrebări pentru pasionații de astrologie . Daca vor avea sau nu noroc în dragoste, daca își vor schimba locul de muncă sau dacă vor câștiga mai mult sunt doar câteva întrebări care stau în gândul tuturor. Astrologii anunță că vom avea parte de un an înflăcărat, plin de pasiune și vom avea ocazia să țintim spre culmi personale și să aducem mai aproape de îndeplinire visurile noastre.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2023. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț – Anul Iepurelui de Apă

HOROSCOP 2023 Berbec

2023 va fi un an cu succes, în care vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus. Norocul va fi cu tine la tot pasul și vor fi momente în care nu-ți va veni să crezi că soarta poate fi atât de mult de partea ta. Viața profesională va ajunge pe primul loc, îți vei lua o mulțime de angajamente și vei specula în favoarea ta toate oportunitățile care se ivesc. Înveți să privești lucrurile mult mai relaxat. Viața amoroasă va fi de-a dreptul fulminantă și vei reuși lucruri pe care altădată le considerai dificile.

HOROSCOP 2023 Taur

Anul 2023 este un an al prieteniei, al socializării. Petreci mai mult timp alături de familie și de amici și reușești să îți regăsești armonia pe care o credeai pierdută pentru totdeauna. Dacă vrei să câștigi bani, va trebui să îți pui în valoare creativitatea și să îți asumi mai multe riscuri decât de obicei. Este anul în care vei obține periodic măriri de salariu. Vei iubi mult și vei avea parte de aventuri și de bună dispoziție. Este anul în care o prietenie adevărată se poate transforma în cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Elit - Gustul Desăvârșit

HOROSCOP 2023 Gemeni

Te numeri printre norocoasele zodiacului pentru că în 2023 îi vei avea alături pas cu pas pe toți cei pe care îi iubești și care îți vor binele. Vei primi recompense financiare în urma eforturilor tale susținute la locul de muncă. E posibilă chiar o schimbare radicală a domeniului în care activezi. Avantajul este că ești mereu deschis la nou și că te adaptezi foarte ușor. Doar relația de cuplu ar putea întâmpina unele obstacole, însă care nu te vor doborî ci, din contră, te vor întări.

Horoscop anul 2023-zodiac fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

HOROSCOP 2023 Rac

2023 este anul schimbărilor în viața ta. Îți revizuiești atitudinea de până acum față de familie și casă și iei decizii radicale, menite să aducă liniște în inima ta. Pui, în sfârșit, rațiunea înaintea sentimentelor, chiar dacă asta presupune unele momente turbulențe. În schimb, este un an plin de oportunități în plan profesional și trebuie să profiți de ele bazându-te pe intuiție. Ai ocazia să îți pui în valoare ideile originale. Ai multă energie, trebuie doar să o canalizezi spre direcția corectă.

HOROSCOP 2023 Leu

Începi un an dinamic din toate punctele de vedere. Ai parte de idei minunate, iar energia ta debordantă îți aduce venituri suplimentare. În plan amoros, noul an aduce schimbarea. O schimbare pozitivă, revigorantă, solidă. Învață cum să păstrezi un echilibru între viața personală și cea profesională, a doua jumătate a anului fiind cea care îți va aduce fericirea conjugală mult dorită. Situația financiară este satisfăcătoare în 2023. Nu întâmpini dificultăți decât dacă te comporți nechizbuit.

HOROSCOP 2023 Fecioară

Ai parte de câteva luni pline de romantism, care aduc o perioadă pozitivă și optimistă în viața ta. Cu toate astea, relația de cuplu va rămâne destul de imprevizibilă. 2023 este un an bun pentru introspecție. Nu vei reuși foarte multe, dar te vei bucura intens de fiecare moment frumos. În schimb, este un an perfect pentru a-ți consolida statutul profesional. Evită confruntările directe și dezbaterile aprinse. Veștile sunt bune în ceea ce privește finanțele. Vei simți o ușurință și o expansiune și în acest sector al vieții.

HOROSCOP 2023 Balanță

Pui accentul pe relațiile cu cei din jur, indiferent că este vorba despre familie, prieteni, partener de viață ori colegi de serviciu. Fii deschisă, ieși în lume și comunica tot ceea ce gândești. De aici vor izvorî numai avantaje. Dinamismul și optimismul vor caracteriza acest nou an. Vei avea parte de o serie de evenimente memorabile, e posibil chiar să te căsătorești dacă nu ai făcut-o până acum sau să ai un copil. Din punct de vedere financiar, vei avea parte de un an stabil, cu ușoare fluctuații pozitive în lunile de toamna.

HOROSCOP 2023 Scorpion

E un an special în toate domeniile vieții. Vei reuși să faci lumină și să înțelegi anumite situații care te-au bântuit timp de câțiva ani. Chiar dacă în plan amoros, anul nu începe foarte bine, situația se îmbunătățește pe parcurs. Cu condiția să știi să îți ții sub control grijile care au tendința să te năpădească. Toamna te va provoaca la aventuri amoroase pe care le vei trăi cu pasiune și intensitate. Viața profesională și viața personală vor fi marcate de noi oportunități de afirmare și de câștiguri financiare.

HOROSCOP 2023 Săgetător

2023 va fi unul al dezvoltării personale și al ambițiilor. Vei avea toate șansele să ajungi acolo unde îți doreai demult atât în ceea ce privește cariera, cât și dorința ta de libertate. Oportunitatea de a călători este uriașă, vei fi mereu în mișcare, e posibil chiar să îți schimbi locul de muncă, să te muți în altă localitate. Vei avea parte și de venituri mai consistente, dar trebuie să fii atentă cum le investești. Ești o persoană fermecătoare, placi pur și simplu din prima tocmai datorită naturaleții tale.

HOROSCOP 2023 Capricorn

2023 va fi un an al schimbărilor, anul noilor începuturi. Vei avea o forță excepțională să treci peste toate problemele, peste toate piedicile care îți ies în cale. Nu lași pe nimeni să te ajute, preferi să faci totul singur, chiar dacă asta înseamnă să te epuizezi. Viață sentimentală o ia la galop. Totul se va întâmpla la o viteză amețitoare, așadar încearcă să fii cât mai atent asupra șanselor în acest domeniu al vieții. Cu sănătatea nu vei avea probleme, vei fi plin de energie cel puțin până în toamnă.

HOROSCOP 2023 Vărsător

2023 îți aduce șanse frumoase în plan amoros. Pare că toate planetele se aliniază în favoarea ta și vei reuși să faci cele mai bune și mai potrivite alegeri. Primele luni ale anului sunt pline de evenimente care îți readuc poftă de viață. În plan profesional vei avea parte de un nou început, mai bun pentru tine. Te îndrăgostești până peste urechi și pari gata să renunți la libertatea ta.

HOROSCOP 2023 Pești

Pui accentul pe viața sentimentală și ești preocupat mai mult că de obicei de propriile tale nevoi. În plus, nu mai ești dispus să accepți decât ceea ce te mulțumește cu adevărat. Perseverența ta va da roade, iar 2023 promite să fie unul dintre cei mai frumoși ani pentru tine. Dragostea trebuie cultivată și acest lucru necesită timp și răbdare.

Bucură-te de fiecare moment alături de partener și nu forța lucrurile. Trebuie să acorzi mai multă atenție sistemului imunitar, întrucât riscul să te îmbolnăvești des este mare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| ACCIDENT GRAV pe DN1, pe raza localității Lancrăm:1 adult și 3 minori, transportați la UPU Alba

Suciu Andra Ioana

Publicat

în

FOTO UPDATE| ACCIDENT GRAV pe DN1, pe raza localității Lancrăm:1 adult și 3 minori, transportați la UPU Alba

Trafic îngreunat pe raza localității Lancrăm. Din primele date, în accident au fost implicate 2 autovehicule, iar 4 persoane ar fi suferit leziuni corporale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

 

Elit - Gustul Desăvârșit

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN 1, pe raza loc. Lancrăm.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme. Posibil persoane încarcerate.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

UPDATE:  În accident sunt implicate 2 auto, 4 participanți la trafic(1 persoană încarcerată), toți conștienți.

La momentul de față se lucrează la extragerea persoanei încarcerate din autoturism.

UPDATE 2: Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism.

UPDATE: Toate cele 4 persoane(1 adult și 3 minori) au fost transportate la UPU Alba, conștienți, cu multiple traumatisme.

Forte alocate: 1 ASAS, 1 DESCARCERARE și 2 EPA


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea