Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un jandarm din Alba, acuzat că ar fi strâns de gât și amenințat cu moartea un copil, la un meci de fotbal: Plângere penală pe numele său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un jandarm din Alba, acuzat că ar fi strâns de gât și amenințat cu moartea un copil, la un meci de fotbal: Plângere penală pe numele său

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a sesizat cu privire la un incident șocant care ar fi avut loc în urmă cu mai multe zile, în timpul unui meci amical de fotbal în municipiul Aiud, în centrul acestuia aflându-se un jandarm și un minor.

Potrivit plângerii penale depuse la Poliția din Aiud, în data de 23 septembrie 2023 un jandarm a fost acuzat de agresarea unui copil pe terenul de fotbal din oraș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul a avut loc pe stadionul din Aiud, unde echipa locală de fotbal din divizia juniori și mai mulți părinți s-au adunat pentru a asista la un meci amical. În timpul desfășurării jocului, doi minori, printre care și fiul reclamantului, au căzut unul peste celălalt în timp ce încercau să recupereze mingea.

La scurt timp după această situație, bărbatul a pătruns pe teren și s-a apropiat de cei doi minori căzuți. Într-o manieră extrem de violentă, acesta l-a prins de gât pe fiul reclamantului și a început să-l stranguleze, amenințând că îl va ucide. Părinții și alți martori prezenți la meci s-au deplasat de urgență către locul incidentului și au cerut explicații agresorului, în timp ce îl avertizau cu privire la comportamentul său violent.

Bărbatul nu s-a oprit aici și a început să amenințe și alte persoane cu acte de violență, creând o atmosferă extrem de tensionată pe terenul de fotbal. După acest incident traumatizant, fiul reclamantului a început să tremure și să sufere de șoc. Copilul a fost atât de afectat de cele întâmplate încât și-a exprimat teama că agresorul în cauză îl va răni sau chiar ucide în viitor. Acest lucru a dus la o schimbare radicală în comportamentul său, declarând că nu mai dorește să participe la alte meciuri de fotbal.

Reprezentanții IJJ Alba, abordați de ziarulunirea.ro, au declarat că urmăresc desfășurarea evenimentelor în acest caz și vor reveni cu informații asupra acestuia.

Reclamantul consideră că acțiunile violente ale jandarmului au cauzat traumatizarea severă a fiului său și intenționează să-l ducă la un psihoterapeut pentru a-i gestiona emoțiile și a reduce efectele traumei psihologice. În consecință, a depus o plângere penală împotriva jandarmului, solicitând Poliției din Aiud să ia măsuri legale împotriva acestuia și să desfășoare o anchetă completă pentru a-l trage la răspundere penală.

foto: arhivă-caracter ilustrativ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea