Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un deținut s-a sinucis, miercuri dimineața, în Penitenciarul din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un deținut a murit, miercuri dimineața, în Penitenciarul din Aiud. Se pare că bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Brașov, condamnat pentru omor calificat, ar fi înghițit mai multe pastile.

Alarma a fost dată de colegii săi de celulă care i-au informat pe angajații penitenciarului. Personalul medical de aici și echipajul SMURD care a intervenit de urgență au încercat resuscitarea bărbatului, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

Decesul a fost consemnat la ora 7.40 dimineața.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Nicoleta Mătărîngă, a declarat că un deținut, condamnat pentru omor calificat, a decedat miercuri la ora 7.40.
”Personalul penitenciarului a fost alertat de către un coleg al bărbatului care a decedat. Personalul medical al penitenciarului i-a acordat primul ajutor, iar apoi pacientul a fost preluat de către Serviciul SMURD care a continuat măsurile de resuscitare, dar din păcate fără succes. Cel mai probabil cauza decesului a fost un stop cardio-respirator, dar după autopsie vom afla mai multe”, a spus Mătărîngă.
Deținutul a fost depus la Penitenciarul Aiud în 2008. Cazul a fost preluat de organele de cercetare și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea