Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un cunoscut PNL-ist se tratează de răgușeală la ginecolog

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cunoscut PNL-ist se tratează de răgușeală la ginecolog

Au fost hohote de râs la alegerile PNL din Vrancea, după ce Virgil Guran s-a plâns că este răgușit și i-a anunțat pe colegii săi că va merge să fie tratat de senatoarea Raluca Ioan, care este medic. I s-a spus, ulterior, că senatorul este medic ginecolog.

„Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională. (…) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (…) Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a spus Virgil Guran în discursul ţinut duminică, 1 august, la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferinţei, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este… ginecolog.

„Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor este ginecolog, dar, dacă ai încredere, te poate rezolva”, i-a spus amfitrionul conferinţei, în hohotele de râs ale celor prezenți.

Virgil Guran a replicat: „Am o problemă!”

„Cu toții avem uneori probleme”, i s-a răspuns.

Ludovic Orban: Mulți dintre cei care clamează susținerea lui Cîțu nu au încredere că poate conduce partidul
Mulți dintre susținătorii lui Florin Cîțu nu au încredere în el, a declarat, duminică, la Vrancea, președintele PNL, Ludovic Orban, care le atrage atenția celor care „arată pisica” și „caută schelete în dulap” că nu cedează.

„Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie. De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii patru ani de zile, acum, să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai este bun. Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun, înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a zis, duminică, Ludovic Orban.

Președintele PNL susține că mulți dintre cei care îl susțin pe Florin Cîțu în funcția de președinte al PNL nu îl și cred capabil să conducă partidul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea