Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un cetățean german acuză o femeie din Alba că l-a „țepuit” cu aproape 200.000 de euro: „Reparație morală pentru o agresiune sexuală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un cetățean german acuză o femeie din Alba că l-a „țepuit” cu aproape 200.000 de euro: „Reparație morală pentru o agresiune sexuală”

Un cetățean german solicită în instanță obligarea unei foste partenere de afaceri la restituirea sumei de 193.350 de euro, bani pe care i-ar fi plătit ca împrumut în vederea edificării unei case duplex in perioada 2018-2020. Femeia susține că banii reprezintă o „reparație morală pentru o agresiune sexuală”.

Bărbatul reclamă faptul că femeia nu i-a mai restituit banii și a vândut construcția, fără ca să își respecte promisiunea inițială. Aceasta din urmă a recunoscut faptul că a primit bani, dar a susținut că sumele au reprezentat o „reparație morală” a unei agresiuni sexuale pe care ar fi suferit-o din partea bărbatului în Germania. Conflictul inedit dintre cele două părți face obiectul unui proces civil derulat la instanțele din Alba Iulia.

„Ca urmare a unei relaţii apropiate stabilită intre reclamant şi pârâtă, aceasta din urma l-a convins de oportunitatea investirii unei sume de bani în România, mai precis Alba Iulia, oraşul său de domiciliu, în vederea edificării unor case. Astfel, a trimis România, în contul personal al acesteia, mai multe sume de bani, în funcţie de solicitarea acesteia și întotdeauna motivat de necesitatea continuării lucrărilor, suma totală fiind de 193.350 euro. După edificarea construcţiei a solicitat pârâtei ca element de garantare să îl înscrie ca proprietar la cartea funciară, însă aceasta a refuzat, dată la care i-a și comunicat că nu va mai vedea niciun ban de la aceasta”, se precizează în acțiunea inițiată de cetățeanul german, potrivit hotărârii publicate pe rejust.ro.

Acesta a completat că femeia a vândut imobilul construit, a încasat suma de bani si nu a restituit nicio sumă din cea împrumutată.
Relație care „a degenerat într-o obsesie sexuală”

Femeia a susținut că între ei a fost o relaţie profesională, desfăşurată la început în Germania, „care a degenerat într-o obsesie sexuală a reclamantului la adresa pârâtei, care l-a determinat pe acesta să săvârşească o agresiune sexuală împotriva ei”.

„Traumatizată şi rănită, pârâta a plecat cu ajutorul unei prietene din Germania în România, imediat după agresiune şi a continuat să lucreze pentru reclamant ca să evite o nouă agresiune sexuală, având în vedere obsesia sexuală dezvoltată de reclamant la adresa sa. Când a realizat gravitatea faptelor sale, i-a propus să-i trimită sume de bani, ca să-l ierte, existând în acest sens mai multe mesaje pe telefon”, a susținut femeia, potrivit sursei citate.

Ulterior, femeia nu s-a mai prezentat în instanță pentru a da o declarație. Tribunalul Alba a constatat că între părți s-a încheiat un contract de împrumut de consumație în formă simplificată prin care reclamantul a împrumutat-o cu mai multe sume de bani, femeia având obligația de a le restitui.

În final, instanța a obligat-o pe femeie să îi restituite cetățeanului german suma de 96.750 euro, care a fost dovedită cu ordinele de plată și extrase de cont. Dosarul se află în prezent la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea