Un bilet de avion spre Dubai costă mai puțin decât un plin de motorină în România

Concluzia încredibilă la care a ajuns prezentatorul Dan Negru: Un bilet de avion spre Dubai costă mai puțin decât un plin de motorină în România

Un faimos prezentator de televiziune, cunoscut pentru succesul show-urilor și pentru longevitatea carierei, a postat pe contul de socializare o constatare frustrantă care nu face decât să întărească ideea că românii, într-adevăr, se confruntă cu problema prețurilor excesiv de ridicate.

Prezentatorul de succes, Dan Negru, a postat pe pagina de facebook o comparație între prețul unui plin de motorină și un bilet de avion cu destinația spre Dubai. Constatarea pe care a făcut-o este incredibilă: un plin de motorină (50 litri) a costat 335 de lei, pe când un bilet de avion spre Dubai a costat mai puțin, 329 de lei.

ELIT

„Am făcut un plin normal de motorină (50 l) și m-a costat 335 de Ron. Și am găsit un zbor cu avionul până-n Dubai care costă 329 RON. Un plin de motorină în România costă cât un zbor în Dubai.”, a scris acesta pe facebook.

În concluzie, faptul evident că un bilet de avion spre Dubai costă cât un plin de motorină în România, înseamnă că țara noastră are probleme serioase când vine vorba de nivelul de trai al cetățenilor, în contextul în care salariul minim pe economie este foarte mic. Prețurile pe care țara noastră le are la carburanți și nu numai, sunt excesiv de mari.

sursa: facebook Dan Negru

Adela SPĂTAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...