Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Galda de Jos, înjunghiat de un consătean “tovarăș de pahar”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri 15 februarie,  orele 23.00, poliţiştii Postului de Politie  Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intrare în localitatea Galda de Sus, o persoană a fost înjunghiată.

Oamenii legii s-au deplasaat imediat la faţa  locului și l-au identificat pe B.L., de 34 de ani, din comuna Galda de Jos, care prezenta o plagă înţepată la nivelul subclaviculei stângi, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în timp ce victima se deplasa pe DJ107 K împreună cu L.V.I., de 46 de ani, din Galda de Jos, între cei doi s-a produs un conflict spontan, ambii fiind în stare de ebrietate.

În timpul altercaţiei,  L.V.I. a folosit un briceag pe care-l avea la el,  lovindu-l pe B.I. în zona subclaviculară.

Potrivit medicilor, plaga suferită de B.L. , cu o dimensiune de ½ cm, este nepenetrantă şi nu i-a pus viaţa în pericol, bărbatul rămânând sub supraveghere medicală.

Împotriva lui L.V.I., poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept al cuţitului, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării victimei, să fie făcută încadrarea juridică a faptei privind agresiunea.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea