Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Blaj a chemat jandarmii ca să-l apere de soție. Femeia a fost amendată cu 200 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Blaj a apelat la jandarmi pentru a interveni într-un conflict conjugal. Soţia acestuia a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei.

Potrivit maiorului Jurcoveţ Cosmin, ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul al Jandarmeriei Alba, “sâmbătă, 5 octombrie, la ora 13.10, un bărbat din Blaj s-a prezentat la sediul secţiei de jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor într-un conflict pe care îl avea cu soţia. Acesta a relatat jandarmilor că soţia nu l-a lăsat să intre în curte, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia în prezenţa copiilor şi vecinilor de pe strada Livezii.

Un echipaj de jandarmerie l-a condus pe bărbat acasă şi a verificat cele expuse constatând că acestea se confirmă în totalitate. Întrebată care a fost motivul comportamentului agresiv, soţia a răspuns că a fost o reacţie la faptul că soţul s-a întors acasă “beat şi fără bani”. Pentru fapta săvârşită femeia, identificată ca fiind Ileana M. (34 de ani ), a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea