Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba și-a bătut soția până a omorât-o, iar apoi a pus-o într-un sicriu, dorind să o îngroape cât mai repede. Acesta a fost arestat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 59 de ani din Alba a fost arestat, marți, după ce și-a ucis, vineri, soția în bătaie. Acesta i-a așezat, apoi, trupul neînsuflețit într-un sicriu, dorind să o îngroape cât mai repede. 

Crima, care a fost de o cruzime rară, s-a petrecut, vineri, în comuna Gârbova, de lângă municipiul Sebeș. Bărbatul și-a bătut femeia, în vârstă de 52 de ani, până aceasta a decedat. Imediat după crimă, bărbatul ar fi așezat trupul nevestei într-un sicriu pe care îl achiziționase.

UPDATE: Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că, în data de 14 octombrie, în jurul orelor 17.30, inculpatul aflat la locuința sa din satul Reciu, comuna Gârbova, județul Alba, pe fondul unui conflict spontan cu soția sa victima R.M.,  i-a aplicat acesteia din urmă multiple lovituri cu obiecte contondente, care i-au cauzat hemoragie internă și externă consecutivă unui politraumatism cu hematoame multiple faciale, toraco-abdominale, fesiere, ale membrelor superioare, fracturi costale, hemo-pneumotorax stâng, rupturi pulmonare care au condus la deces.

Inculpatul a încercat să ascundă urmele infracțiunii prin toaletarea cadavrului și pregătirea grabnică a înmormântării, solicitând în acest sens medicului de familie emiterea unui Certificat constatator al decesului, însă acesta a refuzat și a înștiințat organele competente. Astfel, cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Alba unde a fost examinat și s-au emis primele constatări preliminare cu privire la moartea acesteia.

La data 17 octombrie, prin ordonanţa procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, s-a dispus reţinerea inculpatului RUGINOSU AUREL pe o durată de 24 de ore, iar la data de 18.10.2016 s-a formulat propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor, față de inculpatul susnumit, pe o perioadă de 30 de zile.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului Ruginosu Aurel pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 18 octombrie, sens în care a fost emis și mandatul de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea