Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba lovit cu palma peste față pentru că n-a vrut să bea bere: Cât timp va sta agresorul la pușcărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba lovit cu palma peste față pentru că n-a vrut să bea bere: Cât timp va sta agresorul la pușcărie

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa de 10 luni închisoare care se execută în regim de penitenciar, la care se adaugă şi pedepasa de 2250 lei amendă penală pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sentința Judecătoriei Câmpeni a fost pronunțată în data de 5 septembrie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 23.03.2022, persoana vătămată se deplasa înspre domiciliul său pe linia de cale ferată folosită ca şi cale de acces în satul Dăroaia. În apropierea troiţei din cartier, se afla inculpatul, cu o bere în mână şi fiind sub influienţa băuturilor alcoolice, fără nici un motiv i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură peste faţă cu dosul palmei. Au intervenit martorii împiedicându-l pe suspect să mai lovească persoana vătămată deoarece prin acţiunile sale intenţiona să facă acest lucru.

Din declaraţia inculpatului reiese că în data de 23.03.2022 consumase băuturi alcoolice şi a agresat pe numitul deoarece i-a cerut să bea o bere împreună cu el acesta refuzând cu expresia „du-te în sula mea ” fapt ce l-a supărat pe inculpat şi i-a aplicat o lovitură cu palma peste faţă, ulterior a doua zi cerându-şi iertare persoanei vătămate.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren Un bărbat de 38 de ani, din Alba, a decedat duminică dimineața după ce a pătruns cu mașina pe  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea