Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba a fost bătut de către doi frați într-o sală de jocuri: Ce pedeapsă au primit agresorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a fost bătut de către doi frați într-o sală de jocuri: Ce pedeapsă au primit agresorii

Doi frați din orașul Câmpeni au fost condamnați de magistrați la plata unei amenzi penale în valoare de 1.200 de lei fiecare, pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Faptele s-au petrecut în luna mai a anului 2022.

În jurul orelor 2230, persoana vătămată s-a aflat într-un local din oraşul Câmpeni şi se juca la un aparat. După aproximativ 10 minute şi-au făcut apariţie în local inculpaţii iar, primul inculpat s-a îndreptat spre persoana vătămată, între cei doi începând discuţii aprinse, fără a se cunoaşte conţinutul acestora.

La un moment dat,persoana vătămată, a replicat inculpatului cu cuvintele „dă- mi pace, lasă-mă să mă joc, că nu-ţi am treaba”, însă cearta dintre aceştia a continuat. Urmare, persoana vătămată şi inculpatul s-au luat de piept, acesta din urmă a împins persoana vătămată, apoi i-a aplicat o lovitură cu piciorul în picioarele acestuia, apoi cu pumnii peste corp.

La un moment dat, a intervenit şi fratele inculpatului care, a aplicat şi el lovituri cu pumnii şi picioarele peste corpul persoanei vătămate. în urma loviturilor primite din partea celor doi inculpaţi, persoana vătămată a căzut jos pe podea, în stare de inconştienţă, unde a mai fost lovit peste corp cu piciorul de către inculpat, incidentul fiind stopat de către un angajat la acel local care a solicitat celor doi inculpaţi să părăsească incinta localului, aceşţia conformându-se.

Actul medico – legal concluzionează că, persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 04.05.2022, prin lovire şi zgâriere cu corp dur şi necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea