Rămâi conectat

Actualitate

Un AN pentru a construi un kilometru de cale ferată: Anunțul Ministerului Transporturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un AN pentru a construi un kilometru de cale ferată: Anunțul Ministerului Transporturilor

Ministerul Transporturilor anunță că un simplu kilometru de cale ferată, fără poduri sau tuneluri, poate fi construit abia în 12 luni.

Iar pentru un kilometru de autostradă construcția este de 8 luni, dar dacă mai întâmpină și alte forme de relief, proiectele pot întârzia și mai mult.

Spre exemplu, Ministerul precizează că pentru realizarea tronsonului feroviar dintre Aeroportul Internațional Brașov și Ghimbav sunt necesare 36 de luni.

12 luni doar elaborarea proiectului și 24 de luni pentru execuție. 8 luni durează un singur kilometru din proiectul Autostrăzii Ploiești-Buzău, în timp ce execuția pentru Autostrada Moldovei, pregătirea proiectelor, cu toate avizele și autorizațiile, precum și contractarea lucrărilor a necesitat o perioadă de 5 ani și jumătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea