// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un ”altfel” de ”Deșteaptă-te, române!”: Cum sună piesa compusă și cântată de un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia

Horațiu Udy, un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia, a compus și cântat piesa ”Deșteaptă-te, române”, cu totul alte cuvinte, versuri, ritm și gen față de imnul național al României, scris de Andrei Mureșan.

El a mai creat o piesă, denumită ”După `89”, care a avut priză la public, fiind difuzată și la știrile de la Național TV.

”De data aceasta am făcut o piesa tot despre țară, dar puțin mai patriotică”, a spus Horațiu.

El a început să cânte din 2010, iar cea mai mare performanță muzicală pe care a avut-o a fost în 2014 când a cântat într-un club din Moscova.

”Am ales sa fac această piesa deoarece deși trăim într-un mediu nu foarte bun eu sunt mândru ca sunt roman”, a mai spus Horațiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Un ”altfel” de ”Deșteaptă-te, române!”: Cum sună piesa compusă și cântată de un tânăr de 24 de ani din Alba Iulia

  1. Apocalipsa lui Rika 06.12.2017 la 10:42

    in alba coruptia pleaca de la Hava PeNaLu si Roman PeNaLu si Dumitrel PeNaLu ! le doresc sa aibe parte de ce o avut ceausescu in 89 !

  2. dolfi 06.12.2017 la 19:32

    oh da… muzica… ritmuri de.. manele americane.. cantari de niggeri