Rămâi conectat

Sport

Un albaiulian a câştigat la pariuri sportive 500.000 de lei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În luna cadourilor şi a Sfintelor Sărbători, un albaiulian, modest şi necunoscut a primit dovada că există miracole. Persoana în cauză a câştigat fabuloasa sumă de 500.000 de lei, adică 5 miliarde de lei vechi, bani acordaţi de agenţia de pariuri sportive Bet Cafe Arena. Aşa cum se precizează într-un comunicat de presă, biletul validat exact în ziua de Moş Nicolae, 6 decembrie, a adus pariorului un câştig de 271.000 lei. Cele 22 de pronosticuri corecte pe meciuri de fotbal din Campionatele Europei (inclusiv două din Liga 1) l-au calificat şi pentru acordarea Arena Bonus, un produs special al casei de pariuri prin care câştigul a fost majorat până la suma maximă de 500.000 de lei (impozabilă). „Este unul dintre cele mai mari câştiguri în industria pariurilor sportive din România, dacă nu chiar cel mai mare oferit până acum. Unicitatea câştigului este cu atât mai mare cu cât doar evenimentele sportive pot valida inspiraţia de moment a pariorilor, rezultatele fiind imprevizibile şi imposibil de influenţat”, a precizat Iulian Antonache, director executiv Bet Cafe Arena.
lCâştig de aproape 100.000 euro!
Biletul pe care albaiulianul, un tânăr în vârstă de 45 de ani, cu o situaţie materială precară anterior clipei de maximă intuiţie (îşi desfăşura activitatea în piaţa din cartierul Cetate), a pus cele 22 de pronosticuri pe meciuri de fotbal din campionatele Europei (inclusiv două din Liga 1) desfăşurate pe parcursul a trei zile, a costat numai 20 de lei! Mai mult decât atât, ultimul meci de pe bilet, chiar în ziua de Sfântul Nicolae, Napoli – Palermo, a fost decis în minutele de prelungire, când amfitrionii, „coşmarul” Stelei în Europa, coincidenţă (sau nu…)… au marcat golul victoriei! „Prin acest câştig incredibil, Dumnezeu mi-a dat un semn, a fost alături de mine. Nu-mi vine să cred ce şansă am avut!  Nu mă schimbă cu nimic aceşti bani, în primul rând vreau să cumpăr un apartament pentru fiica mea, să-i asigur viitorul”, a mărturisit pariorul, acesta fiind divorţat. Ioan Niţă, un oltean stabilit în Alba Iulia a dat lovitura la agenţia de pariuri  Bet Cafe Arena, deţinută de omul de afaceri Dinu Patriciu, “Totul a fost un noroc de la Dumnezeu. Mergeam cu fetiţa spre casă si am intrat la agenţia de pariuri Bet Cafe Arena, de lângă cinematograful «Dacia», lucru pe care îl fac aproape zilnic punând vreo 3-4 bilete. Am pus un bilet cu 30 de meciuri însă domnişoara de acolo mi-a zis că 8 din ele sunt anulate şi astfel au fost scoase de pe bilet, rămânând doar 22 de meciuri, a spus Ioan Niţă. Fericitul câştigător ce a bătut toate recordurile a intrat vineri în posesia premiului înmânat chiar de către conducerea companiei, care a dorit să îl felicite. Iată că în luna decembrie, indiferent de natura lor, miracole au loc… Felicitări albaiulianului, care s-a ales graţie inspiraţiei, dar şi norocului, cu aproximativ 90.000 de euro! (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Școala de dans Chirilă Alba Iulia, rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Școala de dans Chirilă Alba Iulia a obținut rezultate excelente la Viena Dance Fest: 18 clasări pe podium, la acest veritabil mini-campionat european Reprezentanții Școlii de dans Chirilă din Alba Iulia au înregistrat rezultate deosebite la Viena Dance Fest 2024, respectiv clasări pe podium la toate cele 18 coregrafii prezentate. La competiția disputată în capitala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea