Rămâi conectat

Curier Județean

Un adolescent recidivist de 16 ani din Blaj a furat un laptop din locuința unui bărbat din Tiur

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 1 august, poliţiştii din Blaj au reușit să-l identifice pe V.V., de 16 ani, din Blaj, cunoscut cu antecedente penale, care este principalul suspect de comiterea furtului unui laptop, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 29 iulie.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 26/27 iulie, suspectul a pătruns prin uşa neasigurată, în locuinţa unui cetăţean din Tiur şi dintr-o încăpere a sustras un laptop în valoare de 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea