Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UAB: Până în 17 aprilie, înscrieri pentru sesiunea din iunie 2014 a examenelor Cambridge ESOL. Vezi regulamentul

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cambridge ESOLA început perioada de înscriere la sesiunea din iunie 2014 a examenelor Cambridge ESOL, organizate de British Council din Cluj-Napoca, în Alba Iulia, în colaborare cu Universitatea „1 Decembrie 1918”  şi Colegiul Naţional „Horia, Cloşca şi Crişan”. Este vorba despre examene de limba engleză generală şi specializată, în urma cărora cei care promovează obţin un certificat Cambridge, valabil la nivel internaţional pentru angajare sau studii în străinătate şi cu termen de valabilitate nelimitat.

Examenele Cambridge ESOL sunt organizate de British Council, la sediul Centrului CIEL, Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, centru de testare închis Cambridge, membru al programului de parteneriat cu Consiliul Britanic – Addvantage sau la Colegiul Naţional „Horia, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

În 7 iunie 2014, în Alba Iulia va avea loc examenul de limba engleză generală – Cambridge CAE, proba scrisă. Înscrierile pentru acest examen din sesiunea iunie au început în data de 1 aprilie şi se încheie pe 17 aprilie.

Cei care doresc să susţină examenul Cambridge CAE pot să se înscrie la Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, la Centrul de Relaţii Internationale (persoană de contact: lect. univ. dr. Teodora Iordăchescu, tel. 0726-644 652).

Vedeţi aici  formularul şi regulamentul de înscriere.

Formularele de înscriere precum şi documentele de suport se depun la Centrul de Relaţii Internaţionale, Str. Gabriel Bethlen, nr. 5, Alba Iulia, tel. +40-0258-806042, fax. +40-0258-806042.

Citiţi şi JOI: British Council Cluj prezintă examenele Cambridge English, la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea