Rămâi conectat

Sport

„U” Cluj – CSU Alba Iulia 43-70 *A 10-a victorie consecutivă, cadou pentru Salley şi locul secund la finele turului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Runda a 13-a a Ligii Naţionale de baschet feminin a însemnat a 10-a victorie la rând pentru CSU Alba Iulia, la Cluj, cu Universitatea, scor 70-43 (18-16, 20-6, 14-13, 18-8), un  cadou pentru Breanna Salley, jucătoarea din USA împlinind azi 26 de ani. Gruparea din Cetatea Marii Uniri a trăit o toamnă excelentă şi la finele turului se regăseşte pe locul secund, în urma campioanei ICIM Arad, cu 25 de puncte (12 succese şi un eşec), la acest parcurs adăugându-se şi debutul în Europa, participarea în CEWL, precum şi calificarea în semifinala Cupei României.

Popov a rămas fidel strategiei aplicată în meciuri considerate uşoare şi a rotit jucătoarele, tocmai pentru a le da posibilitatea de a evolua în mod egal. Aşa se explică echilibrul înregistrat în primul şi al treilea sfert, adjudecate la diferenţe mici de vizitatoare, care la pauza mare conduceau cu 38-24. Cu unguroaica Judit Kajdacsi la timonă (21 de puncte şi 19 recuperări), studentele clujene au pus oarece probleme în ultimele 10 minute (au condus cu 5-0, în acest parţial), în jocul albaiuliencelor simţindu-se apăsat aerul vacanţei.

Au marcat Tiffany Brown – 19 puncte, Chastity Reed – 16, Sasa Cadjo – 8, Chadijah Whittington – 8, Breanna Salley – 7, Alexandra Uiuiu – 3, AnneMarie Părău – 3, Larisa Toma – 2, Jovana Vukoje – 2, Ildiko Nagy – 2.

Ianuarie începe abrupt pentru echipierele lui Miroslav Popov, dublă manşă în Cupa României (7 şi 11 ianuarie) cu ICIM Arad, singura echipă autohtonă ce a învins-o în acest sezon în două rânduri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea