Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tudor, Micul Patriot din Vințu de Jos, a câștigat Runda a VI-a a Concursului Național de Tinere Talente „Allegria”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La doar 9 ani, Tudor Florin Limbean, sau Micul Patriot, cum îi spun cei care îl cunosc și îl admiră, a reușit să impresioneze juriul de la concursul Allegria. Cu peste 100 de diplome câștigate și zeci de medalii adunate de a lungul timpului, Tudor s-a înscris la cea de a VI-a Rundă a Concursului Național de Tinere Talente „Allegria”, unde a interpretat melodia populară, „Mandruțo, hai la joc!”.

Pe lângă talentatul și carismaticul Tudor din Alba, la runda a VI-a a concursului „Allegria” au participat și alți copilași talentați. Pe ritmuri de vioară și flaut, cei mici au făcut spectacol!

Timp de două ore, jurații au studiat și analizat reprezentația micuților talentați. Cel mai mare punctaj a fost adjudecat de Micul Patriot, Tudor Florin Limbean, toți mebrii juriului oferindu-i nota maximă.

Pompiliu Kostas Rădulescu, președintele juriului rundei a VI-a a concursului „Allegria” a declarat: „Acest copil este viitorul nostru. Readuce în actualitate sentimentul patriotic, este ceva cu totul special. Ceea ce a impresionat foarte mult, nu a fost numai felul în care a interpretat, ci și convingerea cu care a cântat acel cântec”.

Emoționat și dornic sa ajungă cât mai repede în Marea Finală din septembrie, Tudor Florin a primit cu bucurie Marele Premiu al acestei Runde.

„Mă simt onorat că am câștigat acest concurs frumos, „Allegria”. Am fost la foarte multe concursuri, am căpătat multe trofee. Vreau să mă cunoască lumea. Eu sunt Micul Patriot. Eu cânt Imnul României în fiecare dimieață, la ora 06:00, la România TV”.

Concursul Național de Tinere Talente „Allegria” este o competiție artistică organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care promovează noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

Cea de-a zecea ediţie a concursului „Allegria” se desfăşoară exclusiv online, în runde săptămânale, în fiecare miercuri, până pe 1 septembrie 2020, când va avea loc Marea Finală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea