Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tribunalul Alba: 5 și 7 ani de închisoare cu executare pentru doi tineri acuzați de trafic de minori

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache, trimiși în judecată în urmă cu un an pentru că au obligat două minore să se prostitueze în parcări de pe DN7 – în judeţele Alba, Hunedoara şi Arad au fost condamnați de Tribunalul Alba la 5, respectiv 7 ani de închisoare cu executare.

Reamintim că în urma cercetărilor a rezultat că cei doi tineri, ambii din Orăștie, le agresau și le amenințau  pe cele două fete (dintre care una provenea dintr-un centru de plasament) pentru a aduce cât mai mulți bani. Acestea le cereau șoferilor între 30 şi 50 de euro (sau între 50 și 100 de lei) pentru o partidă de sex.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că Popa și Mihalache îi ameninţau şi pe şoferi astfel încât aceștia să scoată mai mulți bani din buzunar pentru a plăti serviciile sexuale de care beneficiau.

Cei doi au fost au fost arestaţi preventiv în 20 februarie 2013, în urma unei acțiuni a DIICOT Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea