Trei șoferi turmentați depistați și sancționați de polițiștii din Blaj și Alba Iulia

Trei șoferi care s-au urcat la volanul mașinilor după ce au consumat alcool, au fost depistați și sancționați, în ultimele 24 de ore, de polițiștii din Blaj și Alba Iulia.

Astfel, la data de 4 martie a.c., în jurul orei 5.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Blaj în timp ce acţionau pe DJ107 C, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Cergău, județul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

ELIT

În jurul orei 17.15, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna decembrie a anului 2017. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 5 martie a.c., în jurul orei 0.00, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Arnsberg din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...