Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei persoane din Galaţi au devalizat un magazin din Alba Iulia – au intrat prin efracție și au sustras 125 de telefoane mobile şi 17 tablete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile şi tablete, dintr-un magazin specializat din municipiu, prin care s-a cauzat un prejudiciu de aproximativ 40.000 lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au organizat două percheziţii în judeţul Galaţi. Două din cele 3 persoane au fost reţinute.

telefoane mobileÎn data de 15 ianuarie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile şi tablete, dintr-un magazin din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 1/2 ianuarie 2015, G.M.C., de 36 de ani din localitatea Tămăoani, judeţul Galaţi, împreună cu B.N., de 27 de ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi şi o minoră în vârstă de 17 ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi, au pătruns prin efracție într-un magazin specializat din Alba Iulia şi au sustras 125 de telefoane mobile şi 17 tablete a căror valoare a fost estimată la 40.000 lei.

Pentru obţinerea de probe utile anchetei, în cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba Iulia au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost recuperate 31 de telefoane mobile care se pare că au fost sustrase de bănuiţi, din magazinul din Alba Iulia.

Poliţiştii i-au identificat pe B.N. şi pe minora bănuită în cauză, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi şi reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de azi, 16 ianuarie 2015 cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru depistarea lui G.M.C. precum şi a eventualilor complici la comiterea furtului dar şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea