Rămâi conectat

Sport

Trei clasări pe podium pentru boxerii de la CS Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele lunii trecute, la Câmpulung Muscel, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Toamnă la Box pentru Juniori competiţie la care CS Unirea Alba Iulia a deplasat un număr de 3 sportivi însoţiţi de antrenorul emerit Nicolae Paştiu. Pugiliştii albaiulien au avut prestaţii foarte bune dar lipsa antrenamentelor într-un ring de box şi-a pus amprenta negativă asupra evoluţiilor acestora. Atât conducerea clubului cât mai ales sportivii şi antrenorul acestora au nevoie, acum mai mult ca oricând, de sprijinul autorităţilor locale şi a unor firme private pentru amenajarea sălii de box situată în apropierea Liceului Sportiv.
 La categoria 63 kg Florin Nicula (elev la Colegiul „Dorin Pavel” Alba Iulia) s-a clasat pe treapta a treia a podiumului după ce în semifinale a pierdut dramatic pe final în faţa unui boxer de la Dinamo. La categoria +80 kg sportivul George Pogîrîşteanu elev la aceeaşi unitate de învăţământ, s-a clasat pe treapta a doua a podiumului de premiere. La categoria 46 kg, Ioan Pleş, elev la Şcoala Generală Berghin, a reuşit de asemenea să urce pe a treia treaptă a podiumului de premiere.
Pe lângă aceste performanţe trebuie menţionată contribuţia firmelor SC Livio&Dario SRL care sprijină transportul sportivilor la antrenamente şi SC APA CTTA care a facilitat alimentarea cu apă a sălii de antrenament. „Avem încredere că boxul albaiulian poate renaşte şi avea reprezentanţi la nivel european şi mondial doar că sportivii au nevoie de sprijin şi de condiţii de pregătire pe măsura muncii lor!„, a apreciat Gabriel Marius Anghel, director
CS Unirea Alba Iulia.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea