Rămâi conectat

Actualitate

Trei bărbați din Alba Iulia, reținuți de polițiști: Sunt suspectați de comiterea mai multor furturi din case de construcții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 29 ianuarie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.G., de 29 de ani, G.N.M., de 34 de ani şi N.A.C., de 25 de ani, toţi din Alba Iulia, care sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din case în construcţie aflate pe raza municipiului Alba Iulia.

În cauza aflată în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 17 – 24 ianuarie 2015, cei trei bărbaţi au pătruns, prin efracţie, în 7 case aflate în construcţie, din cartierele Orizont şi Partoş ale municipiul Alba Iulia şi au sustras componente din cupru de la instalaţiile de încălzire şi electrice precum alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 4.000 de lei.

Ulterior, cei 3 bărbaţi ar fi valorificat cuprul rezultat din furturi, la un centru de colectare a deșeurilor neferoase din municipiul Sebeş.

Pentru documentarea activităţii infracţionale în cauză, ieri, 29 ianuarie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au efectuat 5 percheziţii din care trei la domiciliile celor trei bărbaţi şi două în municipiul Sebeş (la un centru de colectare a deşeurilor neferoase şi la reprezentantul legal al acesteia).

În cursul zilei de azi, 30 ianuarie, cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea