Rămâi conectat

Ştirea zilei

Transportul public de persoane din Alba, verificat de polițiști. Sancțiunile aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 2 noiembrie – 13 decembrie polițiștii rutieri din județul Alba, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Alba, au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane.

Acțiunea a vizat verificarea respectării normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane și a celor privind circulația pe drumurile publice, precum și a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost verificate 1.278 de autovehicule, fiind aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor și a perioadelor de odihnă, prevăzute de OG 37/2007, 22 pentru încălcările prevăzute de H.G. 69/2012, una pentru conducerea vehiculelor sub influența alcoolului, 18 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Alte 109 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (Legea nr. 55/2020).

Totodată, în urma verificărilor, au fost reținute 5 permise de conducere și au fost constatate 3 infracțiuni rutiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea