Rămâi conectat

Actualitate

Transalpina, între județele Alba și Vâlcea, închisă până la primăvară. Traficul rutier, restricționat pe o porțiune și între Alba și Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulaţia pe DN 67C Transalpina, între Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea şi Curpat din judeţul Alba a fost închisă, până în primăvară, începând de vineri seara. Traficul rutier a fost închis şi pe DN1R, aflat la limita judeţului Cluj cu localitatea Mătişeşti, judeţul Alba.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, începând de vineri, ora 18.00, se interzice circulaţia rutieră pe DN 67C Transalpina, între Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea şi localitatea Curpat din judeţul Alba şi pe DN1R, aflat la limita judeţului Cluj cu localitatea Mătişeşti, judeţul Alba.

Aceste măsuri sunt luate conform reglementărilor în vigoare privind circulația pe drumurile publice în sezonul rece și a reglementărilor tehnice în vigoare (Normativ 525/2013).

Instituirea acestor restricții este necesară deoarece aceste sectoare de drum se află în zone de munte izolate unde nu există localități, fiind frecvente fenomene meteorologice extreme ( căderi abundente de zăpadă și viscol). În acestă situație nu pot fi desfășurate activitățile de deszăpezire, iar circulația nu se poate desfășura în condiții de siguranță.

În concluzie, pe aceste sectoare este interzisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada sezonului rece.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea