Rămâi conectat

Sport

Tragedie pentru baschetbalista Elisabeth Pavel (CSU Alba Iulia), tatăl acesteia, Cristian Pavel, s-a sinucis!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cristian PavelBaschetbalista Elisabeth Pavel, componenta echipei feminine CSU Alba Iulia trăieşte o dramă în aceste zile, tatăl său Cristian Pavel punându-şi capăt vieţii în cursul zilei de ieri. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a aflat vestea cruntă în Cehia unde se afla cu echipa sa de club, pentru partide din Liga Europei Centrale şi a revenit de urgenţă în ţară.
Componentă a lotului reprezentativ feminin al României, Elisabeth Pavel a fost legitimată din vară la formaţia din Cetatea Marii, venind de la Flying Foxes Viena dar a suferit o accidentare şi a debutat abia săptămâna trecută.

Conform informaţiilor furnizate de presa centrală, Cristian Pavel a fost unul dintre cei mai apropiati prieteni ai presedintelui Klaus Iohannis. Cristian Pavel a fost gasit in casa primita mostenire de la parinti. Nimeni nu-i intelege gestul. Apropiatii spun ca parea intr-o forma buna, isi facea planuri de concediu si era un om realizat din toate punctele de vedere.
Cristian Pavel era unul dintre apropiatii sefului statului. Au fost de Revelion impreuna, insa a luat parte si la petrecerea in cerc restrans organizata la resedinta familiei Iohannis, in noiembrie anul trecut, imediat dupa validarea mandatului presedintelui la Curtea Constitutionala.
Cristian Pavel avea 54 de ani si era casatorit cu Anita, consilier local din partea ”Forumului Democrat al Germanilor din Romania”. Au impreuna doua fete si un baiat. Una dintre fiice este casatorita si sta Cluj-Napoca, cealalta joaca baschet in lotul national, iar fiul lucreaza in Germania. Cei care il cunosteau bine sunt socati.
Elisabeth Pavel„Noi eram la Cluj si am venit indata. Chiar nu avea nicio problema. Era un om exact cum trebuia. Imi pare rau”, a spus ginerele victimei.
Barbatul a fost gasit in casa parintilor pe care o renova si unde si-a petrecut multe zile in ultima perioada. Era acolo de luni, insa miercuri, cand a vazut ca nu-i raspunde la telefon si nici nu a ajuns la serviciu, sotia a mers sa il caute. A gasit usa incuiata, asa ca a cerut ajutor.
”Din primele verificari nu rezulta ca exista in cauza suspiciuni de omor, cel mai probabil decesul a survenit ca urmare a sinuciderii. La fata locului nu a fost gasit niciun bilet prin care barbatul sa isi justifice gestul la care a recurs”, a spus inspectorul principal Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.
Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei. Tot medicii legisti vor stabili si de cand era mort barbatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea