Tragedie în Vama Nădlac! O femeie a murit, după ce s-a prăbușit pe șosea, fiind lăsată abandonată de șoferul microbuzului din care coborâse

Un tragic eveniment s-a produs la trecerea frontierei din Vama Nădlac. O femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a coborât din microbuzul în care se afla și apoi a leșinat, prăbușindus-se pe șosea, decedând, se pare, în urma unui infarct.

Potrivit unor surse, tragedia s-a produs, în data de 31martie, în jurul prânzului, atunci când microbuzul, în care se aflau patru adulți, printre care și femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani, dar și doi copii, a intrat în țară prin vama Nădlac.

ELIT

La un moment dat, șoferul microbuzului le-a spus jandarmilor și polițiștilor că trebuie să treacă mai repede pentru a ajunge la corturile unde se aflau medicii pe motiv că unei femei din mașină îi era rău.

Un medic a sărit în ajutorul ei și a încercat să o resusciteze, în timp ce șoferul microbuzului și-a continuat deplasarea. Acesta a fost oprit după aproximativ 10 kilometri de polițiștii și jandarmi porniți în urmărire, notează specialarad.ro.

Potrivit surselor de presă, femeii i s-ar fi acordat primul ajutor de către un medic de la DSP. După vreo 15- 20 de minute la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD, cu personal medical, însă manevrele de resuscitare au fost fără efect.

Femeia decedată era din comuna Șiria, județul Arad, la fel ca și ceilalți pasageri din microbuz, care au părăsit-o în vama Nădlac II.

„La Nădlac e ca-n junglă. Nu vă dați seama ce e aici! Mii de oameni vin și trec zilnic. Nu știu cum mai rezistă medicii, jandarmii și polițiștii! Așa ceva nu cred că s-a întâmplat vreodată” – e sinteza declarațiilor unor martori oculari din punctul de trecere al frontierei Nădlac II.

În condițiile haosului existent care se crează în zona frontierei se duc lupte pe viață și pe moarte. La frontieră se formează coloane imenese, iar medicii din cadrul DSP iau decizia cine va intra în carantină și cine în izolare. Poliția rutieră și jandarmii verifică cine intră pe cele două benzi de circulație pe Autostradă. Pe banda de urgență intră doar cei care trebuie să meargă în carantină.

Surse: Special Arad

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...