Rămâi conectat

Actualitate

TRAGEDIE de 8 martie: O mamă a murit într-un incendiu alături de fiul ei, care suferea de un handicap locomotor

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE de 8 martie: O mamă a murit într-un incendiu alături de fiul ei, care suferea de un handicap locomotor

O femeie și fiul ei au murit miercuri dimineața într-un incendiu care le-a cuprisn locuința din localitatea Voivozi, județul Bihor, relatează Mediafax.

Potrivit ISU Bihor, pompierii au fost sesizați miercuri dimineața de un localnic din Voivozi, comuna Popești, cu privire la producerea unui incendiu la casa mătușii sale. Acesta a spus că proprietara și fiul său, care suferea de un handicap locomotor, se aflau în interiorul casei cuprinse de flăcări.

Pompierii au intervenit în forță

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, dintre care două de stingere şi unul paramedici, au fost mobilizate la fața locului, fiind alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Popești (SVSU), care a intervenit cu o autospecială de stingere.

Sosiți primii, membrii SVSU Popești au procedat la localizarea incendiului care se manifesta deosebit de violent în dormitorul și holul locuinței. Pompierii militari au acționat simultan pentru stingerea focarelor și căutarea victimelor în interiorul casei inundate cu fum și gaze fierbinți.

Proprietara locuineței, în vârstă de 65 de ani, și fiul ei, de 44 de ani, au fost găsiți morți.

De la ce ar fi pornit incendiul

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de acumulatorul scaunului electric cu rotile, lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

În urma incendiului au ars bunurile din dormitorul și holul casei și un cățel, degradându-se totodată din cauza fumului și a gazelor fierbinți, bunurile din sufrageria și baia casei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20%

Bogdan Ilea

Publicat

în

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20% Medicamentele rămân printre cele mai afectate produse de inflație, care cu toate că a scăzut cu 6.6% în lun martie, continuă să afecteze oamenii care au nevoie constantă de medicamente. Potrivit specialiștilor, în timp ce prețurile la alimente rămân relativ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea