Rămâi conectat

Actualitate

Traficul rutier a fost REDESCHIS pe Transalpina, între între Rânca şi Obârşia Lotrului

Ziarul Unirea

Publicat

în

CNAIR a anunțat, marți, că traficul rutier a fost redeschis pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, începând cu ora 8.00, pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 7,5 tone care vor rula cu o viteză maximă de 30 km/oră.

„Decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea”, se menţionează în comunicatul de presă transmis de CNAIR.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 7,5 tone, în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de 30 km/oră, precizează CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea