Rămâi conectat

Curier Județean

Tot mai multe localități din Alba primesc apă cu porția: Anunțul APA CTTA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tot mai multe localități din județul Alba primesc apă cu porția. APA CTTA Alba a anunțat programul de raționalizare pentru miercuri, 23 august.

Având în vedere consumul mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer.

”Astfel, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 10.00-12.00 în localitatea Câlnic

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 09.00-18.00 , 22.00-06.00 în următoarele localități: comuna Unirea, Noșlac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 22.00- 06.00: Valea Lungă (Valea Lungă, Lodroman, Lunca) ș Ungurei.

De asemenea, din cauza lipsei de presiune, vor fi afectate localitățile: Drâmbar, Ighiu, Straja, Ghirbom, Henig, Ohaba, Secășel, Colibi, orașul Ocna Mureș, Războieni, Căptălan, Miraslău, cât și zonele înalte ale localităților Cergău și comuna Roșia de Secaș.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | A început CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție A patra ediție CarsXCoffee a început astăzi, 12 iulie, în Cetatea Alba Carolina și reunește mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea