Rămâi conectat

Monden-Clubbing

TOP 10 parfumuri pentru femei 2022-2023 (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pasională, independentă, cuceritoare – asta e definiția unei femei moderne! Nuanțele intense, accentele luminoase și notele misterioase își păstrează actualitatea și popularitatea în 2023, un an în care predomină eleganța, rafinamentul și noblețea în materie de esențe înmiresmate.
Dacă și tu ești în căutarea unui parfum care să-ți definească personalitatea, atunci asta e șansa ta! Mai jos ți-am pregătit o listă cu top 10 parfumuri femei în 2022-2023, arome splendide și îndrăznețe, pe care le poți avea simplu și rapid, cu un singur click pe MAKEUP!

1.Versace Pour Femme Dylan Blue

Top parfumuri pentru dame începe cu Versace Pour Femme Dylan Blue, o licoare divină ce surprinde prin farmec și delicatețe nemărginită! Capodopera cu aromă floral fructată debutează cu acorduri suculente de măr Granny Smith, coacăză neagră, shiso, nu-mă-uita și trifoi, note ce te captivează instant. Portativul muzical este completat de accente senzuale de piersică, petalia, măceșe, trandafir și iasomie. Simfonia parfumată își găsește echilibrul în baza notelor de lemn alb, styrax, mosc și patchouli.

2.Burberry Her
Stil, avangardism, excentricitate! Burberry Her este întruchiparea unei combinații floral fructate care cucerește inima a mii de femei. Piramida olfactivă a parfumului se deschide cu note de zmeură suculentă, coacăze și afine amărui. În inima buchetului înmiresmat înfloresc acorduri de violetă gingașă și iasomie rafinată, combinație care se împletește armonios cu accente diafane de ambră, mosc și note lemnoase. Îndrăznește să ieși în evidență și adaugă această aromă, accesând colecția bogată a magazinului makeup!

3.Narciso Rodriguez Musc Noir Rose

Regăsește în top parfumuri femei și mireasma ambra-florală din Narciso Rodriguez Musc Noir Rose! Compoziția aromată se dezvăluie cu note intrigante de bergamotă proaspătă, prună suculentă și piper roz. Inima parfumului regăsește acorduri sofisticate de mosc, tuberoză catifelată și trandafir senzual, peisaj floristic echilibrat în baza notelor luminoase de vanilie, care încoronează întreaga capodoperă într-un tablou contemporan de excepție!

4.Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

În recomandări parfumuri pentru femei poți descoperi și intensitatea cuceritoare din apa de parfum Yves Saint Laurent Libre! Elixirul angelic este o dedicație ambra fougere care cucerește mii de inimi cu notele sale de petitgrain și lavandă, însoțite de aroma mandarinei și a coacăzei negre. În inima aromei pulsează accente de iasomie, floare de portocal și din nou lavandă, nuanțe mirifice ce desăvârșesc întreaga combinație pe ritmuri delicate de vanilie caldă, mosc, chihlimbar și cedru, conferind parfumului o personalitate unică!

5.Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum este o esență atemporală, a cărui idealism nu cunoaște timp și spațiu. Compoziția sa ambra floral își dezvăluie intensitatea cu note de migdale amare și șofran. Accentele de iasomie egipteană și cedru valsează într-un dans echilibrat în baza nuanțelor fermecătoare de ambră cenușie, note lemnoase și mosc pudrat. Capodopera olfactivă este o dedicație a feminității, puterii și nonșalanței, în care te vei regăsi de la prima încercare!

6.Dolce&Gabbana Light Blue Forever

Aroma proaspătă, cuceritoare ce se include în top 10 parfumuri femei este reprezentată de Dolce&Gabbana Light Blue Forever. Compoziția fructat florală cucerește din start cu acorduri răcoroase de măr verde crocant, lămâie de Calabria și portocală sângerie. Inima parfumului regăsește un buchet înmiresmat ce pulsează pe ritmuri de flori albe și flori de portocal, accente ce își găsesc echilibrul în baza notelor de cașmir catifelat, mosc alb și cedru roșu.

7.Paco Rabanne Olympea Aqua Legere

Paco Rabanne Olympea Aqua Legere este o oază de strălucire și incandescență care te va purta pe cele mai înalte culmi! Aroma floral fructată se deschide armonios cu note de clementină și floare de lămâie, compoziție care ulterior lasă locul unui trio cu accente de nufăr, iasomie de apă și note de soare. Elixirul mirific se împletește elegant cu nuanțele de sare, ambră cenușie, vanilie și arbore de cașmir, completând sublimul tablou!

8.Giorgio Armani Si

Completăm acest top parfumuri pentru damă cu Giorgio Armani Si, un elixir cuceritor, șarmant și seducător, care îți va schimba percepțiile olfactive! Parfumul fructat floral își face simțită prezența la debutul frunzelor de coacăze negre, care se împletesc cu acordurile de frezie albă și trandafir de mai. Întreaga combinație înmiresmată este decorată la bază cu accente de patchouli, vanilie luminoasă, ambroxan și tonuri luminoase.

9.Lancome Idole Aura

Un veritabil exemplar al artei contemporane, Lancome Idole Aura evidențiază autenticitatea spiritului modern într-o compoziție strălucitoare, ce cucerește prin delicatețe și rafinament! Elixirul seducător își începe povestea parfumată cu acorduri intrigante de trandafir catifelat și sare, compoziție ce se împletește sublim cu accente de florale de iasomie. Întreaga odă dedicată spiritului feminin definitivează piramida aromelor în nuanțe delicate de mosc și vanilie luminoasă.

10.Tiziana Terenzi Kirke

În cele din urmă, nici un top parfumuri pentru femei nu ar fi complet fără Tiziana Terenzi Kirke, un elixir seducător, cu nuanțe hipnotice, care te va acapara imediat într-un joc pasional! Piramida olfactivă debutează cu accente suculente de maracuja, piersică dulcie, pară înmiresmată, zmeură delicioasă, coacăze răcoroase și nisip, esență îmbibată în amestecul floral al notelor de lăcrămioară. Peisajul divin prinde amploare și se echilibrează armonios în baza notelor de mosc, vanilie strălucitoare, lemn de santal, patchouli și heliotrop.

Lasă-te purtată de splendoarea esențelor parfumate și pune-ți în valoare caracterul cu arome unice și intrigante!

sursa foto: makeup.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea