Rămâi conectat

Actualitate

Tomis Constanţa – Volei Alba Blaj 3-0! *Campioana – „nucă tare” pentru conjudeţene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a rămas fără punct în faţa campioanei, fiind învinsă astăzi, în deplasare, pe malul mării, de Tomis Constanţa, scor 3-0 (25-21, 25-20, 25-20). Conjudeţenele sunt tot pe locul al 4-lea (26 de puncte, 9 succese, 4 înfrângeri), profitând de faptul că principala urmăritoare CSM Bucureşti a stat. Pentru formaţia pregătită de Marius Macarie au evoluat Alice Kapelovies, Valentina Rusu, Sherisa Livingston, Bojana Stojkovic, Adriana Dudnic, Marija Sandic, Laura Mastahac, au mai intrat Irina Alexandru, Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu.

Fără set pierdut în acest sezon în Sala Sporturilor din Constanţa, echipa lui Darko Zakoc s-a impus fără a forţa, superioritatea „sirenelor” spunându-şi cuvântul în finalul seturilor, cel mai disputat fiind al treilea, când Tomis a remontat spectaculos un ecart ce părea decisiv (20-16 pentru Volei Alba Blaj). Capul de afiş al rundei a 14-a din Divizia A1 a însemnat pentru nou-promovata revelaţie un test al adevărului, ratat însă.

*”Atât am putut”

Am vrut să realizăm o surpriză, să profităm de oboseala oponentelor şi de problemele lor de lot, dar atât s-a putut. Tomis a obţinut o victorie fără dubii, noi am căutat să luăm puncte, dar n-am reuşit. Se întâmplă să vrei şi să nu poţi, dar e păcat că am ratat şansa în setul trei”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj. „Sunt dezamăgit că n-am izbutit să aducem „primirea” la parametri doriţi, iar atacurile noastre s-au transformat în unele previzibile, cu mingi înalte. Adversarele au mizat foarte mult pe serviciu. Până la urmă, să nu uităm că am jucat cu Tomis Constanţa, echipa campioană, cu o experienţă imensă, acumulată inclusiv în Liga Campionilor„, a precizat antrenorul Marius Macarie.

Probleme pentru conjudeţene sunt la revenirea spre casă, întrucât sudul ţării este afectat de ninsori, blăjencele având în faţă un drum lung şi obositor.

Ardelencele, pierd prima dată în campionat în 2013, după 4 victorii la rând.Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 17.00, Volei Alba Blaj va juca acasă, în Sala „Timotei Cipariu” cu Medicina Tg. Mureş, partidă urmată de o deplasare în capitală, pentru confruntarea cu Dinamo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea