Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2021: Lista candidaților înscriși la examen, PUBLICATĂ pe site-ul Ministerului Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lista candidaților pentru examenul de titularizare au fost afişate, sâmbătă, 22 mai, pe site-ul titularizare.edu.ro. În cadrul aceastei etape candidații vor observa daca sunt erori în datele afișate, pe care  le pot corecta printr-un email către inspectoratul școlar județean la care a depus dosarul.

Click AICI pentru a vedea lista candidaților din Alba

Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție. Reamintim că prin prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile se suspendă susținerea inspecțiilor speciale la clasă și a probelor practice pentru candidații la concursul național.

Au fost scoase la concurs sub 4.700 de locuri pentru o perioadă nedeterminată în învățământ în acest an. Pe județe, situația posturilor pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs, arată că în Gorj sunt cele mai puține, doar 15, apoi în Olt 24 și în Mehedinți 26.

Cele mai multe posturi sunt în București – 574, urmat de Ilfov cu 286 și Prahova cu 194.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea