Rămâi conectat

Cultură Educație

TITULARIZARE 2012: Dascălii îşi primesc astăzi posturile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Dascălii care au susţinut examenul de titularizare, îşi primesc astăzi posturile pentru care au concurat. Deşi au fost foarte multe note mici, în urma contestaţiilor soluţionate la sfârşitul săptămânii, numărul celor care au obţinut un post în învăţământ a crescut.

Potrivit inspectorului școlar general adjunct Rodica Groza au fost depuse 73 de contestații dintre care au fost soluționate 36. În total au fost mărite 24 de note (4 lucrări au obținut note peste 5 iar 6 lucrări – note peste 7), dar au fost și 2 situații unde nota a fost micșorată sub 5.

Conform rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor, în județul alba 77 de candidați au obținut note sub 5, 122 de candidaţi sunt cu note între 5 şi 6,99, 207 candidaţi cu note între 7 şi 9,99 iar 5 candidați au obținut nota 10.

Candidaţii care nu au obţinut la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 7 (şapte) nu pot ocupa posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Pentru angajarea pe perioadă determinată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială.

În data de 16 august 2012 va avea loc repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, la nivelul centrelor de concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea