Tineri din Cugir, Crăciunelul de Jos şi Orăştie cercetați pentru FURT calificat. Au sustras, dintr-un magazin din Vințu de Jos, țigări în valoare de 18.000 de lei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

 

Poliţiştii Postului de Politie Vințu de Jos au identificat 4 tineri ca persoane bănuite de comiterea unor furturi dintr-un magazin de unde au fost sustrase mai mute cartuşe de ţigări.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Postului de Politie Vințu de Jos i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste de 20, 24, 26 şi 28 de ani, din Cugir, Crăciunelul de Jos şi Orăştie, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi sesizate poliţiei în cursul lunilor iunie şi iulie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în nopţile de 26/27 iunie  şi 07/08 iulie a.c., cei 4 tineri, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin din Vinţu de Jos  şi ar fi sustras un raft metalic cu tigri, de diferite mărci, creând un prejudiciu total in valoare de  18000 lei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tinerilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419