Tineri din Cugir, Crăciunelul de Jos şi Orăştie cercetați pentru FURT calificat. Au sustras, dintr-un magazin din Vințu de Jos, țigări în valoare de 18.000 de lei

Paul Voicu - Primar 2020

 

Poliţiştii Postului de Politie Vințu de Jos au identificat 4 tineri ca persoane bănuite de comiterea unor furturi dintr-un magazin de unde au fost sustrase mai mute cartuşe de ţigări.

ELIT

La data de 22 iunie a.c., poliţiştii Postului de Politie Vințu de Jos i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste de 20, 24, 26 şi 28 de ani, din Cugir, Crăciunelul de Jos şi Orăştie, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi sesizate poliţiei în cursul lunilor iunie şi iulie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în nopţile de 26/27 iunie  şi 07/08 iulie a.c., cei 4 tineri, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin din Vinţu de Jos  şi ar fi sustras un raft metalic cu tigri, de diferite mărci, creând un prejudiciu total in valoare de  18000 lei.

Mihail David - 2020

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tinerilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...