Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Bucerdea Grânoasă reținuți pentru furt – au plecat la plimbare cu mașinile consătenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut patru tineri din Bucerdea Grânoasă, care în ultimele două săptămâni au furat două autoturisme, lăsate neasigurate, s-au plimbat cu ele prin comună, după care le-au abandonat.

În fapt, în dimineaţa zilei de 28 octombrie, a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă, au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, în legătură cu faptul că i-a dispărut autoturismul pe care-l parcase în curtea locuinţei.

Autoturismul a fost găsit abandonat, într-un şanţ, la câteva străzi distanţă de locuinţa păgubitului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă, împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, au fost identificate 4 persoane, bănuite de comiterea furtului.

Este vorba de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din comuna Bucerdea Grânoasă, care, în noaptea de 27/28.10.2015, au profitat de faptul că păgubitul a lăsat autoturismul neasigurat şi cu cheile în contact.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de S.C.R., de 19 ani, care nu posedă permis de conducere, până pe strada Lipoveni din comună, unde, datorită vitezei excesive, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un şanţ, loc în care autoturismul a fost abandonat.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei 4 tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altui furt de autoturism, în noaptea de 17/18.10.2015, din aceeaşi localitate, folosindu-se de împrejurarea că autoturismul a fost lăsat în garajul locuinţei păgubitului, fără ca uşa garajului şi poarta locuinţei, să fie asigurate.

Cei 4 tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în plus, faţă de S.C.R., cercetările sunt efectuate şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Aceştia au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 octombrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea